Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zahanın fotolarını begeniyomus zakharyan ha,twitter hareketlenmiş yine

Zekeriya gelmez babanesinden ötürü boşuna beklemeyelim olsa çoktan formamızı giymişti. Adam zaten gelmek istiyordu like atmasına boşa bakıyorlar gelmek istemiyor değil ailesinden ötürü gelmiyor.

Torreira Guendouzi ikilisi ile Şampiyonlar Liginde oynayalım, sene sonunda ikiside A class bir takıma büyük rakamlara gider.

ts can aydın diye bir gurbetci sagbek almıs. isim benzerligi olabilir.

1690840587209.webp

ben bu zakharyanı instada engellemişim.cıkmıyo begenide

8 numara transferi sonrasi tek bir transfer hakkınız olsa kimi alırdınız sorusuna ne cevap verirdiniz renktaşlar?

Ben Uğurcan derim.

Haluk Yürekli coşmuş da 4 yabancı falan rüyamızda bile alamayız. Miço yerine 8 alınacak. Oliveira veya Morutan gönderilirse 1 sürpriz yabancı gelir.

gercek hesabımdan baktım.zakharyan zahanın 3 Galatasaraylı postunu begenmiş ha.diğerlerini arada sırada begeniyo

Bedava gönderip beslemektense elinden çıkarmak en mantıklısı. Konya'dan ufakta olsa alacaksın parayı bonservisi ile göndereceksin.
Geçen sene Pisa yerine Morutan 'ı Adana Demir 'e kiralasak, şuan kine göre artı mi ekside mi olurdu, genele soruyorum ama senden alıntıladım renktaş.

Ben Haluklarin yayini simdi izliyorum, su yildiz meselesinde basiniin tavri ve fenevin kontrolunu/baskisini vs..

Hagi basliginda yazdigim olay bu iste, o mafyatik duzeni futboldan cikardik (hala varlar tabi TFF kanalinda, Hakem camiasinda ozellikle Aziz) ancak eskigi gibi degil tabi. Medyada ise hala eskisi gibiler bak catt diye logo kullandi cogu medya servisi. Buraya da sira gelecek. Ciyak ciyak aglayacaklar kultursuz kuslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt