Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o dönem houssem aouar ile birlikte izlemesi inanılmaz keyifliydi, hatta aouar benim için bir tık daha öndeydi.

ndombele tottenham sonrası real vs. yapmasını beklerken nerelere geldi... aynı şekilde aouar'da o seviyeye bir daha çıkamadı.

ndombele bizde lyon performansını verse ismi geçen hiçbiriyle rakip bile değil.
Aynen Aouar’ı da çok severdim hatta sonra eklenen Caqueret bile çok iyi ama üçü de o çıkmaları gereken seviyeye çıkamadı.

Yıllarca Moussa Sissoko istedim o da nasip olmamıştı.

o dönem houssem aouar ile birlikte izlemesi inanılmaz keyifliydi, hatta aouar benim için bir tık daha öndeydi.

ndombele'nin tottenham sonrası real vs. yapmasını beklerken nerelere geldi... aynı şekilde aouar'da o seviyeye bir daha çıkamadı.

ndombele bizde lyon performansını verse ismi geçen hiçbiriyle rakip bile değil.
Aquar romada su an,belki tekrar cikis yapar

Leverkusen ölücülüğümüze cevap verse çoktan biterdi.

3 m euro civarına indirmeye çalışıyorduk.
Bahsettiğim bildirimdeki yazan rakamlar hoşuma gitmedi açıkçası.

Fiks bir bonservis bedeli ve ulaşılması gayet olası bonuslarla birlikte 5-8 Milyon aralık bir bonservis paketi sunmuşuz Leverkusen'a.

Bahsettiğim bildirimdeki yazan rakamlar hoşuma gitmedi açıkçası.

Fiks bir bonservis bedeli ve ulaşılması gayet olası bonuslarla birlikte 5-8 Milyon aralık bir bonservis paketi sunmuşuz Leverkusen'a.
O bedelleri versek çoktan alırdık.

Hollanda
Veernan
Timber
Taylor
Fransa
Fofana
Majer
Gunduzi
Angel Gomes
Almanya
Haidara
Sow
Kone *

Ispanya veya EPL'den oldugunu sanmiyorum. 2 - 3 oyuncuyu de es gectim. Leipzig'de suruyle orta saha var.

Ramos isi ciddi galiba. Transfermarkt resmi instagram hesabimiza yorum atmis aciklayin diye👀

IMG_8187.webp
IMG_8188.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt