Adam tarihlerinin en pahalı transferi.O bile çok bence.
Bu yüzden ne koparabilirsek koparalım diye düşünüyorlardır, biz ne kadar diretirsek iyidir bence. Sonunda bizim istediğimiz rakamlara bırakacaklardır bir kaç haftaya.
Adam tarihlerinin en pahalı transferi.O bile çok bence.
Takımda fark yaratacak isim olmaz takım işlerse iş yapar reisBence iyi herif ama sol forvet daha çok
ukraynalı oyuncunun toplam bedeli 100 milyon aslında 30 milyon eurosunu orduya göderdiler.12 falan demedim ben, Nellson 25 etmez de demedim, vermezler dedim, 17-18 hatta 20 de verirler. Bazen oyuncuları burada aşırı yuceltiyor ya da aşırı çöp yapıyoruz, buna gerek yok, Galatasaray nelsson giderse de şampiyon olacak güçte bir takım, öldük bittik durumu yok. Ukraynalı adamın parası zaten bildiğim kadarıyla ordularına gitti, o paranin bir değeri yok
rossi ve lincoln ile 15 yabancilari var.rossi giderse ekambi veya benzeri gelir.lincolnden çıkıp,crespo giderse krunic geliyor gibi.aksi takdirde sınır dolu.lincolne lisans çıkartmaz bunlar
Şu ana kadar çıkan isimlerden en soru işaretsiz adam.
Turk bayragini gogsunu gere gere tasiyo MaasAllah
Yok lan Ekambi gayet iyi adam tabii ki Zaha seviyesi değildeTakımda fark yaratacak isim olmaz takım işlerse iş yapar reis
Ben bu sene işlerin daha da kötü gideceğini düşünüyorum fbde. İsmail falan yarı devreyi göremeyebilir, kaos çıkabilir