Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rossi ve lincoln ile 15 yabancilari var.rossi giderse ekambi veya benzeri gelir.lincolnden çıkıp,crespo giderse krunic geliyor gibi.aksi takdirde sınır dolu.lincolne lisans çıkartmaz bunlar

UEFA uyuma Chelsea'ye transfer cezası ver.

12 falan demedim ben, Nellson 25 etmez de demedim, vermezler dedim, 17-18 hatta 20 de verirler. Bazen oyuncuları burada aşırı yuceltiyor ya da aşırı çöp yapıyoruz, buna gerek yok, Galatasaray nelsson giderse de şampiyon olacak güçte bir takım, öldük bittik durumu yok. Ukraynalı adamın parası zaten bildiğim kadarıyla ordularına gitti, o paranin bir değeri yok
ukraynalı oyuncunun toplam bedeli 100 milyon aslında 30 milyon eurosunu orduya göderdiler.
70 direkt oyuncunun bedeli olarak kulübe gitti.
12'yi de örnek olarak verdim aslında. Etmez yada vermezler kısmına da katiyen girmiyorum. Örnekleri ortada arz ve talep meselesi.

Araplar varken piyasa bu derece şaşmışken 24 yaşında olup bu kadar tecrübesi olan danimarka mt oyuncusuna fiyat konusunda kesin konuşmamak gerekir.
Bir ingiliz takımı çıkarır verir parayı. Bizim yapmamız gereken eğer oyuncuyu satma gibi planımız varsa doğru pr yapmak.
Artık sosyal medyanın etkisi çok yüksek orada daha çok bulunmak gerekir. Bizim lig oyuncularından niye avrupalı seyirci bi haber çünkü ota boka telif atıp twitterde oyuncunun performansının yayılmasını engellersen bir yerde tıkanır.

babanesi yüzünden bize gelmeyip eze gibi topçuyu neredeyse harcıyan vieranın çalıştırdığı 15.liğe oynuyan saçma bi takıma gidiyor

fifa-have-officially-changed-added-time-to-sergio-ramos-time-464x600.webp
indir.webp
indir (1).webp

Galatasaray arzu edilmesi gereken, seksi bir kulüp.​

Ünal Aysal.

Lazio neden zahariyan transferinden vazgecti? Bunlar herkese sulanip sonunda saliyo

Takımda fark yaratacak isim olmaz takım işlerse iş yapar reis

Ben bu sene işlerin daha da kötü gideceğini düşünüyorum fbde. İsmail falan yarı devreyi göremeyebilir, kaos çıkabilir
Yok lan Ekambi gayet iyi adam tabii ki Zaha seviyesi değilde

Taraftarla falan kavga ediyor ondan sildi Lyon

krunici niye aldılar onu anlamöadım, o da fark yaratacak bi adam değil. demek ki bunlara kimse gitmek istemiyor, 50 tane adam var trde krunicin yaptığı işi yapacak.

çok büyük kaoslar çıkabilir bu sene fbde, koltuk moltuk bırakmayabilirler statta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt