Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Saçma olurZaniolo eğer satılırsa berghouise girek mi gerçi ligde yedekte birakamayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma olurZaniolo eğer satılırsa berghouise girek mi gerçi ligde yedekte birakamayiz
Torreira filan gitmez nerden çıkarıyoruz. Şu an en gitmemesi gereken adam o.Bu sürpriz ayrılık Toreira olmaz inşallah. Toreira olursa yangının babasını çıkarır taraftar bu kadar transfere rağmen.
Yav bu kolpanin birşey bildiği yokSürpriz ayrılık Nelsson ya da Zaniolo değil bence. Boey ya da Torreira sürpriz gibi geliyor açıklamasına göre.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beğenmiyon mu berghouisiSaçma olur
Xavi SimonsKeremle Günay da bitti.
Kaldı
Rashica
X
Y
Z
T
İnşallah... Zaten Perşembe günü dananın kuyruğu kopar. Gidiyor mu kalıyor mu o gün belli olur. Bu arada idmanı izlediğim için içim rahat. Torreira bu takımdan gitmez...Okan Buruk: "Victor Nelsson ile devam edeceğiz. Zaten o da kalmak istediğini söyledi o anlamda problem yok''
Türkçe olarak söyledi bunu basın toplantısında
Tomiyasuya Arsenalde zor dayandimXavi Simons
Yannick Carrasco
Zielinski
Tomiyasu
Beğenip beğenmemekten ziyade yaş olarak uygun olmaz artık bizim takıma zaniolonun gidişi üzerineBeğenmiyon mu berghouisi
her olumlu habere kolpa çekenlerin ne zaman satıştı kötü bir haberdi diye inanlarıda ben Allaha havale ediyorum.Bu terimspor neyi bildi de ciddiye alınıyor gelsin önce Zahanın hesabını versin bu heriflerŞu kritik maç arifesinde, sürpriz ayrılıklar diye ortalığı karıştıranları Allaha havale ediyorum
Kardeşim sen konuşunca esiyor zatenVay anasını ya biz de terim pp si koyak oraya buraya sallayak o zaman üfürmek bedava ne de olsa