- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
7 + bonuslarAsil soru su, fenev ne aciklayacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 + bonuslarAsil soru su, fenev ne aciklayacak![]()
Yerli kuralarında Arda gidince tüm planları alt üst oldu. Mert Müldür'ü de mecbur aldılar Ali Koç İsmail Kartal'a illa yabancı kaleci oynatacaksın diye baskı yapıyormuş. İsmail Kartal normalde Altay'ı istiyor. Bunların sezon içi karışma ihtimali %51'den aşağı değil.
biri fb 11i yapsın da gorelim ezeli rakibimizi
Cengiz kaç yıldır yerinde sayıyor, hatta bu süreçte epey geriledi.Muhtemelen öyle olur umarım alırlar Cengiz baya büyük overrated kapanan takımlara karşı performanslarından saç baş yoldurtur. Bizdeki Yunus Akgün ondan daha iyi futbolcu da bir üst sıçramayı yapamadı.
biri fb 11i yapsın da gorelim ezeli rakibimizi
Ara ara gündemlerine bakıyorum rakibin ensesinde olmak lazım rakibi ne kadar iyi bilirsek o kadar avantaj sağlarız.Sen nereden biliyorsun bu detaylari yaf
Neyse, acikcasi goc hakli objektif bakinca tabi bunun da sonuclari olur iste konustugumuz uzere sahada 3 isim Turk olacak kale olmuyorsa.
Cok buyuk risk
Ara ara gündemlerine bakıyorum rakibin ensesinde olmak lazım rakibi ne kadar iyi bilirsek o kadar avantaj sağlarız.
ferdi ve zayk dışında hepsi yeniLivakovic
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Krunic - Zajc
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

dava devam ediyorlequipe, zaha - gs haberlerini yazan ilk kaynaktı ve bizim muhabirler yalan haberden dolayı kulübün lequipe'i dava edeceğini yazmıştı.
sessiz sakin ilerleyelim, kimse duymasın diye bizim leş muhabirleri trollemişti yönetim.![]()
zaha haberi ilk 8 temmuzda cıktı.fred zahadan bile uzun sürdü şu anlequipe, zaha - gs haberlerini yazan ilk kaynaktı ve bizim muhabirler yalan haberden dolayı kulübün lequipe'i dava edeceğini yazmıştı.
sessiz sakin ilerleyelim, kimse duymasın diye bizim leş muhabirleri trollemişti yönetim.![]()
Herkesin tahmini lig kadrosunu yazayım bulusun.
GALATASARAY
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D.
Zaniolo - Zaha - Kerem
Icardi
fenerbahçe
Livakovic
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Krunic - Zajc
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko