Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wanda yenge de bu saatte yemek yiyo.bunlar gece 3e 4 e kadar duruyolar ha

bu hafta fred ayrılabilir dedi fabrizio,gozunuz fredde olsun dedi gecen.son bikaç saattir de haberler arttı.yeni teklif yapılcakta deniyor.cumartesiye kadar bitecegini düşünüyorum

Adam ayrilacak, zaten sende cok kez yazdin (okudugum icin postlarini hatirliyorum) bir de onceki gun Fabrizio'yu takibe aldim ki cok takip etmiyorum ve kullanmiyorum da twitter'i ama gordum o postunu. EPL icin deadline 1 Eylul sanirim. Surada kaldi 4 hafta. Oyuncu da strese giriyordur cunku kalmayacak orada. Fulham'i bekliyor sanirim ya da bir baska EPL ekibini. E.Timur'da muhtemelen danismanlariyla bir strateji belirledi ki cok normal, fiyat dusurup atiyorum onumuzdeki hafta sonu gibi agresif bir giris yapabilir. Ondan dedim birkac saat once bir postumda, onumuzdeki 1 hafta onemli bir gelisme olmaz (tabi transfer bu, Fred'in menajeri arar biz OK'yiz ManU'da ok... vs...) yani N.S.A'da 1hafta-10gun beklemediyoz gozuken o. Kaldi ki Fred bence tek isim degil bakalim :) Tahmin bu arada benim okudugum ve bu yasima kadar edindigim tecrubeler tek dayanagim. Bence bu sekilde surec Sergen zira elimizde 100m Euro yok catt diye alalim. Birde satis yapamadik - henuz- onunda yuku olusacaktir.

gece 2.30te yemek mi yenir Allah askına.cerez ye,buzlu bi elma suyu iç bari

Ideal yerleri, 10-14 arasi bakalim :)
Bu sene düşmeme mücadelesi içerisinde olurlar. Pendik, İstanbul, Sivas, Rize, Paşa, Kayseri, Karagümrük, Samsun, Kayseri bu takımlardan 4'ü düşer. Adana, Antalya, Konya, Alanya, Hatay, Ankaragücü biraz daha orta bölge mücadeleleri verirler. Tabi transfer döneminin bitişinde tekrar bakmak lazım Kayseri tahtayı açamazsa alt lige kesin düşer diğer takımların transferleri de görmek lazım.

Bizim oturmuş bir kadromuz var, elbette transferler şampiyon yapmaz ama oturmuş kadro bir beklenti yaratır, Okan hoca çok başarılı, kesinlikle kadro sayesinde şampiyon olmadı, o kadroyu yönetti.Final değil ama Avrupa'da basari beklentisi gayet normal, bu kadroyu herhalde lig için kurmadı Erden Timur, final absürt bir iş ama UEFA'ya kalırsak en az çeyrek final gelmeli
Oturmuş kadrondan şu an yani yarınki maç için sadece 4 oyuncu Muslera, Boey, Nelsson ve Abdülkerim'i kullanabiliyorsun. Hazır değil ama zorlasak Sergio'yu da ekleyebiliriz. Diğerlerinin hiç biri geçen sene 11 oyuncusu değildi. En kritik adamımız Torreira ve İcardi yok. Üstüne bana göre geçen sene oturan oyunun en kritik adamlarının başında gelen Rashica yok. Onun yerine tamamen çok farklı bir profil sahada. Bunlar hoca açısından ciddi sorunlar bence.

Mantıklı beklentilere asla karşı değilim fakat şu an transferlerden dolayı acayip bir ruh halinde yine taraftar. Kimse konuşmak istemiyor ama yarın elenebiliriz bu azımsanmayacak bir ihtimal. Sonrasında oluşacak kaos falan az çok tahmin edebiliyorsundur. Doğru hareket etmek lazım ayaklarımızın biraz yere basması lazım.

Bu sene düşmeme mücadelesi içerisinde olurlar. Pendik, İstanbul, Sivas, Rize, Paşa, Kayseri, Karagümrük, Samsun, Kayseri bu takımlardan 4'ü düşer. Adana, Antalya, Konya, Alanya, Hatay, Ankaragücü biraz daha orta bölge mücadeleleri verirler. Tabi transfer döneminin bitişinde tekrar bakmak lazım Kayseri tahtayı açamazsa alt lige kesin düşer diğer takımların transferleri de görmek lazım.
Şu maçlardan 50 puan çıkarırız
*ekleme yapmışsın 85 olsun

Bu sene düşmeme mücadelesi içerisinde olurlar. Pendik, İstanbul, Sivas, Rize, Paşa, Kayseri, Karagümrük, Samsun, Kayseri bu takımlardan 4'ü düşer. Adana, Antalya, Konya, Alanya, Hatay, Ankaragücü biraz daha orta bölge mücadeleleri verirler.
yav daha resmi maç yapan yok dusecek takım tahmini yapmak nedir.

Oturmuş kadrondan şu an yani yarınki maç için sadece 4 oyuncu Muslera, Boey, Nelsson ve Abdülkerim'i kullanabiliyorsun. Hazır değil ama zorlasak Sergio'yu da ekleyebiliriz. Diğerlerinin hiç biri geçen sene 11 oyuncusu değildi. En kritik adamımız Torreira ve İcardi yok. Üstüne bana göre geçen sene oturan oyunun en kritik adamlarının başında gelen Rashica yok. Onun yerine tamamen çok farklı bir profil sahada. Bunlar hoca açısından ciddi sorunlar bence.

Mantıklı beklentilere asla karşı değilim fakat şu an transferlerden dolayı acayip bir ruh halinde yine taraftar. Kimse konuşmak istemiyor ama yarın elenebiliriz bu azımsanmayacak bir ihtimal. Sonrasında oluşacak kaos falan az çok tahmin edebiliyorsundur. Doğru hareket etmek lazım ayaklarımızın biraz yere basması lazım.

Sakin renkdas.. Ilk mac her ne kadar hayalkirikligi olsada, tecrube konusuyor Ostersunds macinda staddaydim, oteki diger mactada, bu takim gercekten kotu bir takim. Bence rahat bir mac cikaracagiz ayni kadro bile oynasa. Tamam futbol sahada kazaniliyor ancka bizi zorladiklari guclu bir oyun gormedik biz asiri ve sacma kotuyduk. Ustune hatali oyuncu tercihleri oldugunuda gorduk.

Şu maçlardan 50 puan çıkarırız
Anadolu da çok puan bırakacağımızı sanmıyorum. Lig sonunda bazı rekorları kırabiliriz geçen sene 13 maç rekorunu geçip 14 maça çıkarmıştık. Bu sene gol sayısında ya da puan tablosunda gidişata bağlı olarak rekorlar kırılabilir 38 maç olacak.

ilk 11

muslera>mert>altay
boey>mert>rosier
nelson>amartey>djiku
abdulkerim>becao>colley
angelino>ferdi>masuaku
torreira>krunic>hacı
gedson>olivera>zajc
kerem>kent>rebiç
tadiç>zaniolo>udineseli?
zaha>ghezzal>cengiz
icardi>abou>dzeko

yedek 11

günay>irfancan>ersin
osayi>dubuos>onur
emin>serdar>tayyip
peres>kaan>necip
kazımcan>osterwolde>umut
onana>ismail>berkan
kerem>crespo>salih
barış>cenk>rossi
mertens>irfancan>yok
rashica>emre mor> yok
batshuayi>bakambu>muleka

şenol>okan>ismail

8-10-stoper alacağımızı düşünürsek
baya bir fark atıyoruz
son derece objektif yorumlamaya çalıştım
ki bence baya objektif oldu

bjkye baya topçu laxım
fbde ise futbolcu fazlalığı var sürüyle topçu dışarda kaldı

6 noyu yedekleyecek bir futbolcu almamız lazım sanki
berkanı zoraki yazdım ama berkanın 6 no ile yakından uzakdan alakası yok

yav daha resmi maç yapan yok dusecek takım tahmini yapmak nedir.
Sene başlarında az çok kendini belli ediyor. En büyük adaylar yeni çıkan takımlar oluyor lige tutunmaya çalışıyorlar bazen 1 tanesi aradan sıyrılıp orta sıra mücadelesine girebiliyor. Ama mevcut ekonomik durumda borçlardan dolayı zor durumda olan takımlar var euro/dolar arttıkça hareket alanları iyice kısılıyor lig gelirlerinden 80-90 m TL alıyorlar stad gelirleri bu sene daha da dibe vuracak sponsorlukları da öyle uçuk rakamlar değil çoğu takım sıkıntı yaşar sıkıntı yaşayanlar daha da sıkıntı yaşayıp düşmeme mücadelesi verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt