Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.865
- 13.828
- 1.498
Günaydın renkdaşlar kalkın bu gün Galatasaray’ın maçı var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi gerçekten üst düzey bir 8 gelirse Avrupa’da başarı gelir günümüz futbolunda orta sahan iyiyse alıp gidiyorsun bizde ciddi anlamda cl düzeyinde bir tek Torreira var o bölgede gelecek adam bu yüzden çok önemli iş yapacak adam gelirse yarı final bile hayal değil ki inter final yaptı mesela o kadar takımın içinden biraz şans birazda güzel oyun olursa neden olmasınOkan hoca kimi istese alıyoruz yalnız, tarihte böyle bir transfer dönemi yok.
8 no ve Rashica hamlesi ile çok güçlü ve alternatifli kadro oluşacak. Camianın kenetlenmesi gerekiyor, eğer bir üst seviyeye çıkmak istiyorsak takım başarılı olmalı.
Bu sezonun icardisi tadic olacak maalesef
Bu sezonun icardisi tadic olacak maalesef
Kerem hakkında şüphelerim vardı ama röportajı görünce anladım bu adam ligi donunda sallar bence sol ayakla çok zımbalar kaleyi Hamit Altıntop vibeı alıyorum bence o ayarda işimizi görecek
96 00 arası basamağa benziyor bu sene. Avrupada renk verirse takım rüzgarı arkasına alabilir yine. Hem transfer işleri kolaylasır hemde iyi oyuncular takımdan ayrılmak istemez. Allah yardımcımız olsun..Okan hoca kimi istese alıyoruz yalnız, tarihte böyle bir transfer dönemi yok.
8 no ve Rashica hamlesi ile çok güçlü ve alternatifli kadro oluşacak. Camianın kenetlenmesi gerekiyor, eğer bir üst seviyeye çıkmak istiyorsak takım başarılı olmalı.
günümüz aysın
Kesinlikle katılıyorum.Her mevkii de maşallah tüm alternatifler bile oluşturuldu gibi.Paredes + Rashica + birde sağlam stoperle kapatırız.Ama akşam pazarından Talisca vb. 10 numara çıkacak gibi gözüküyor.Yeterki Paredes ve Rashica biran evvel kadroya katılır düşüncesindeyim.Okan hoca kimi istese alıyoruz yalnız, tarihte böyle bir transfer dönemi yok.
Yok artık en tirt olduğu Bayern videosunda bile 4-5 tane var.. Topla şu çıkışları Gedsondan beri görmedik orta sahamizda..
Ben Ajax dönemi izlemiştim 5-6 maçını bu yaşta bizle adının geçmesine inanamıyorum çok büyük potansiyeldi hatta bayernin aldığı fiyata şok oldum acaba serbest kalma bedeli falan mı vardı
Tamam kadromuz iyi ancak bu is o kadar kolay degil. Sanki biraz fazla havaya girdik. Hele bir sampiyonlar ligine adimimizi atalim.Abi gerçekten üst düzey bir 8 gelirse Avrupa’da başarı gelir günümüz futbolunda orta sahan iyiyse alıp gidiyorsun bizde ciddi anlamda cl düzeyinde bir tek Torreira var o bölgede gelecek adam bu yüzden çok önemli iş yapacak adam gelirse yarı final bile hayal değil ki inter final yaptı mesela o kadar takımın içinden biraz şans birazda güzel oyun olursa neden olmasın