Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese günaydın. Akşamımızın da aydın olmasını dilerim. Bugün bu senenin belki de en önemli maçlarından birisine çıkıyoruz. Yol kazasının olmaması gerektiği bir maç. İlk maçta o kazayı yaşadık çünkü. Cl ye kadar yol kazası yaşamazsak sonrasında yaşanacak her olumsuzluğu zaman içerisinde bertaraf edebilecek güce ve birlikteliğe sahibiz. Ancak bugün yaşanabilecek bir olumsuzluk bu güzel havanın bir anda bozulmasına neden olur. Okan hoca da da aynı stresi gördüm dünkü basın toplantısında. Tabi ki her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer olduğunu unutmadan desteklemeye devam etmek gerekir.

Bu ne laa böyle

Doğru mu acep

Gerçi bu tarz açıklamalara pek takılmam ama yine de hoş değil tabi

]

bizim transferleri getiren özel jetlerden biri 29 unda nijerya'ya gidip istanbul'a dönmüş.

ne için, kim için bilemiyorum..

Herkese günaydın. Akşamımızın da aydın olmasını dilerim. Bugün bu senenin belki de en önemli maçlarından birisine çıkıyoruz. Yol kazasının olmaması gerektiği bir maç. İlk maçta o kazayı yaşadık çünkü. Cl ye kadar yol kazası yaşamazsak sonrasında yaşanacak her olumsuzluğu zaman içerisinde bertaraf edebilecek güce ve birlikteliğe sahibiz. Ancak bugün yaşanabilecek bir olumsuzluk bu güzel havanın bir anda bozulmasına neden olur. Okan hoca da da aynı stresi gördüm dünkü basın toplantısında. Tabi ki her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer olduğunu unutmadan desteklemeye devam etmek gerekir.

Bence de baya belli oldu, ciddi ve odaklanmis hali vardi, durumun önemini son derece farkinda

Kerem Demirbay bir iki fenerli zirtoyu haşat edip reyislik mertebesine yükselir umarım. Yakışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt