Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.416
- 101.621
- 5.238
para kazanacak mıyızGünaydın arkadaşlar,
Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para kazanacak mıyızGünaydın arkadaşlar,
Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Ben gideceğini sanmıyorum, giderse de doğru zamanlama yapılmalı. Şampiyonlar ligi elemelerinde yerine koyacak adam yok ŞuanGünaydın arkadaşlar,
para kazanacak mıyız
Kerem geldi yaBen gideceğini sanmıyorum, giderse de doğru zamanlama yapılmalı. Şampiyonlar ligi elemelerinde yerine koyacak adam yok Şuan
Canım sıkılıyor. Maça çok varolm Allah için yapma ya
Herkese günaydın. Akşamımızın da aydın olmasını dilerim. Bugün bu senenin belki de en önemli maçlarından birisine çıkıyoruz. Yol kazasının olmaması gerektiği bir maç. İlk maçta o kazayı yaşadık çünkü. Cl ye kadar yol kazası yaşamazsak sonrasında yaşanacak her olumsuzluğu zaman içerisinde bertaraf edebilecek güce ve birlikteliğe sahibiz. Ancak bugün yaşanabilecek bir olumsuzluk bu güzel havanın bir anda bozulmasına neden olur. Okan hoca da da aynı stresi gördüm dünkü basın toplantısında. Tabi ki her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer olduğunu unutmadan desteklemeye devam etmek gerekir.
Görmezden gel. zamanla utanır duyum vermekten vazgeçer belkiCanım sıkılıyor. Maça çok var
Son cümleyi kesmişler sanırımMontaj renktaş
akşam için skor verGörmezden gel. zamanla utanır duyum vermekten vazgeçer belki
Haftaya yine Avrupa maçı var lig başlıyor Kerem nasıl geldi hazır mı değil mi bilmiyoruz.Kerem geldi ya
5-0akşam için skor ver
Sergio hazır mı sence? kamp döneminde sakattıHaftaya yine Avrupa maçı var lig başlıyor Kerem nasıl geldi hazır mı değil mi bilmiyoruz.
ohhhh yağlı yağlı
Maçta en hazır oydu. Torreira da yok gidecekse de 8 numara gelmeden gitmez sergioSergio hazır mı sence? kamp döneminde sakattı