Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçta en hazır oydu. Torreira da yok gidecekse de 8 numara gelmeden gitmez sergio
Kerem 1 numara mı? :) Sergio geçen sezonun son 1- 2 aydaki performansı ile tüm sezondaki iyi işleri bir kenara attı. Fener maçına çıkamaması da belli etmese de Okan hoca için büyük hayal kırıklığı oldu bence...

Bu ne laa böyle

Doğru mu acep

Gerçi bu tarz açıklamalara pek takılmam ama yine de hoş değil tabi

]

dogrusu bu

soru: Cocuklugunda hangi takimi tutuyordun?

cevap: Fenerbahce cünkü bütün ailem (dedem, babam, abim) Fenerbahceyi tutuyor. Ben artik Fenerbahceli degilim ama cocuklugumda tutuyordum.

Kerem 1 numara mı? :) Sergio geçen sezonun son 1- 2 aydaki performansı ile tüm sezondaki iyi işleri bir kenara attı. Fener maçına çıkamaması da belli etmese de Okan hoca için büyük hayal kırıklığı oldu bence...
Kerem benim için torreira ve icardi ile birlikte takımın en önemli oyuncusu.
Sergioyu da herkes gömüyor yaşı ve maaşı dolayısıyla yerine çok daha iyisi gelmeden göndermezler

suyun öte tarafı cidden aptal,hadi bize özendin diyelim tüm kadroyu degiştirmek nasıl bir sacmalık

Günaydın arkadaşlar,

Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.

Sergio gidip Gravenberch gelirse en büyük Melikşah fanı olurum ugrasanin üstüne kabus gibi cokerim..

Anlık kadrolar

Galatasaray SK:

İlk 11: Muslera-Boey-Nelsson-Abdul-Angelino-Torreira-Demirbay-Zaha-Zaniolo-Kerem-İcardi

Subs: Günay-Dubois-Emin-Kaan-Kazımcan-Berkan-Oliveira-Barış-Yunus-Mertens-Bakambu-
Halil-Morutan-Midtsjo

Fenerbahçe SK:

İlk 11: Altay-Osayi-Becao-Djiku-Ferdi-Crespo-Mert Hakan-Cengiz-Szymanski-Tadic-Dzeko

Subs: İrfan-Mert-Peres-Serdar-Oosterwolde-İsmail-Zajc-Kent-İrfan Can-Emre Mor-Batshuayi-Umut

Beşiktaş JK:

İlk 11: Mert-Rosier-Amartey-Necip-Masuaku-Hadziahmetovic-Salih-Gedson-Ghezzal-Rebic-Aboubakar

Subs: Ersin-Onur-Colley-Tayyip-Meraş-Onana-Kerem Atakan-Cenk-Muleka-Semih

En iyi İLK-11 (Galatasaray)
En iyi Yedek-11 (Fenerbahçe)
En alternatifli Kadro (Galatasaray)

En iyi

GK- Mert (BJK)
DR- Boey (GS)
DL- Angelino (GS)
DC- Nelsson (GS)
DC- Becao (FB)
MC-Torreira (GS)
MC-Gedson (BJK)
AMR-Zaha (GS)
AMC-Tadic (FB)
AML-Kerem (GS)
ST-İcardi (GS)

Muhtemelen dönem sonunda en iyi 8 numara Galatasaray olur. Becao'nun İtalya performansı iyi ama burada Abdulkerim ile doğrudan kıyaslanacak ona göre orası da değişebilir.

Kerem Demirbay ilk 11 oynarsa Gedson kadar performans sergileyebilir atletik olarak olmasa da akıl koymak bakımından.

8 Numara transferi ile en iyi yedek kadro da Kerem Demirbay yedek kalacağı için bizim olur.

Eyvah eyvah lig için kadro kuramadım az önce

Yıldız 8 gelirse plan bozuluyor yerli kuralından dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt