Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.416
- 101.621
- 5.238
Merak etme Kerem, Leverkusun ile kamp yaptıMaçta en hazır oydu. Torreira da yok gidecekse de 8 numara gelmeden gitmez sergio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak etme Kerem, Leverkusun ile kamp yaptıMaçta en hazır oydu. Torreira da yok gidecekse de 8 numara gelmeden gitmez sergio
Kerem 1 numara mı?Maçta en hazır oydu. Torreira da yok gidecekse de 8 numara gelmeden gitmez sergio
Öncelik miço niye degilGünaydın arkadaşlar,
Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Bu ne laa böyle
Doğru mu acep
Gerçi bu tarz açıklamalara pek takılmam ama yine de hoş değil tabi
]
Ciddi olursak ben daha fazla olacağını düşünüyorum. Takım ilk maçtan sonra hırs yaptı..
Kerem benim için torreira ve icardi ile birlikte takımın en önemli oyuncusu.Kerem 1 numara mı?Sergio geçen sezonun son 1- 2 aydaki performansı ile tüm sezondaki iyi işleri bir kenara attı. Fener maçına çıkamaması da belli etmese de Okan hoca için büyük hayal kırıklığı oldu bence...
çünkü biz gerizekalıyız.Öncelik miço niye degil
Günaydın arkadaşlar,
Sergio Oliviera ile vedalaşmaya doğru gidiyoruz, menajeri görüşmeleri yürütüyor, ayrılık yaşanacak gibi.
Ndidibizim transferleri getiren özel jetlerden biri 29 unda nijerya'ya gidip istanbul'a dönmüş.
ne için, kim için bilemiyorum..
Günaydın arkadaşlar,