Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.

Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.

Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.

Bu lazio ile karşılarsak bir daha tekme , tokat Allah ne verdiyse dalmak lazim yine bu italyan medyasida 2.5 aydir torreira yazmaktan bıkmadı ne para akıtmışlarsa

Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.

Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.

Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.
Sövülen mertens 70 gibi oyuna girip haysiyetimizi , şerefimizi ve turu kurtardı zalgris maçında yav oyuna girdikten 2 dakika sonra pas akışlariyla oyunu oraya yıkabildik golleri bulduk.

Sergio kötü topçu değil. Ama ŞL'de ana oyuncumuz olacak seviyede değil. Maaşı yedek bırakılacak seviyede de değil. Dolayısıyla onun maaş yükünden çıkılması ve yerine ŞL seviyesinde as takım oyuncusu bir 8 numaranın gelmesi daha mantıklı. Olay tamamen maaş yükü ve mali denge.

Sergio kötü topçu değil. Ama ŞL'de ana oyuncumuz olacak seviyede değil. Maaşı yedek bırakılacak seviyede de değil. Dolayısıyla onun maaş yükünden çıkılması ve yerine ŞL seviyesinde as takım oyuncusu bir 8 numaranın gelmesi daha mantıklı. Olay tamamen maaş yükü ve mali denge.
tatava yapmayı bırakalım margot. Sergio gayet yeterli 1 oyuncu.

Her sene bizim istediğimiz oyunculara salça olan bir takım çıkarıyor medya sağ olsun

Bu sene Lazio geçen sene sevilla ondan önceki sene roma vs..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam olmadı mı orta sahamız başı kesilmiş tavuk gibi oynuyor adeta. Hala nasıl yetersiz diyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

2,75m maas alan icin cok az katkisi var, ben genel olarak tüm sezon boyu begenmedim. Sac bas yolduruyor. Rotasyon icin yeterli ama asla ilk 11 oyuncusu degil. Ve rotasyon icin cok fazla maas aliyor. Demirbay geldi, bence de daha iyi 8 no. En az 1 orta saha transferi daha gelecek gibi görünüyor, Sergio ve Micö gidici.

1690968089929.png

herifler öyle bir yoklukta ki kimin ismi çıksa medyada, tag açıyorlar

2,75m maas alan icin cok az katkisi var, ben genel olarak tüm sezon boyu begenmedim. Sac bas yolduruyor. Rotasyon icin yeterli ama asla ilk 11 oyuncusu degil. Ve rotasyon icin cok fazla maas aliyor. Demirbay geldi, bence de daha iyi 8 no. En az 1 orta saha transferi daha gelecek gibi görünüyor, Sergio ve Micö gidici.
Sezon sonu beğenmedim desen anlarım ve tamamen katılırım da sezon boyu nasıl beğenmedin yahu inanılır gibi değil.

Sezon sonu düşüşe geçene kadar bu adam takımın beyniydi Mertens ile birlikte. Bazen bu forumu cidden anlamıyorum, aynı maç diye farklı farklı maçlar mı izliyoruz yoksa ben de mi sorun var cidden anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt