Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.615
- 4.496
- 1.328
Hayir yani kamada'nin alternatifi nasil oluyorda torreira oluyo onu anlamadım
bu ne olum taşşak haberi mi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir yani kamada'nin alternatifi nasil oluyorda torreira oluyo onu anlamadım
bu ne olum taşşak haberi mi.
Arsenal Torreira için 20 ister.
Biz 6 verip alırız.
Genelde de böyle olur hani.
Sövülen mertens 70 gibi oyuna girip haysiyetimizi , şerefimizi ve turu kurtardı zalgris maçında yav oyuna girdikten 2 dakika sonra pas akışlariyla oyunu oraya yıkabildik golleri bulduk.Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.
Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.
Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.
Sergio kötü topçu değil. Ama ŞL'de ana oyuncumuz olacak seviyede değil. Maaşı yedek bırakılacak seviyede de değil. Dolayısıyla onun maaş yükünden çıkılması ve yerine ŞL seviyesinde as takım oyuncusu bir 8 numaranın gelmesi daha mantıklı. Olay tamamen maaş yükü ve mali denge.Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.
Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.
Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.
ironkeremi 11e at. 3lü orta sahaya dön kurarsın rts.Eyvah eyvah lig için kadro kuramadım az önce
Yıldız 8 gelirse plan bozuluyor yerli kuralından dolayı
büyük keremin son dönemde topa iyi vurmaktan başka bir numarası kalmamış gibi
tatava yapmayı bırakalım margot. Sergio gayet yeterli 1 oyuncu.Sergio kötü topçu değil. Ama ŞL'de ana oyuncumuz olacak seviyede değil. Maaşı yedek bırakılacak seviyede de değil. Dolayısıyla onun maaş yükünden çıkılması ve yerine ŞL seviyesinde as takım oyuncusu bir 8 numaranın gelmesi daha mantıklı. Olay tamamen maaş yükü ve mali denge.
Tek kulvarda bile yetersiz olduğunu geçen sezon gördük.tatava yapmayı bırakalım margot. Sergio gayet yeterli 1 oyuncu.
Adam olmadı mı orta sahamız başı kesilmiş tavuk gibi oynuyor adeta. Hala nasıl yetersiz diyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Sergio kötü topçu değil. Ama ŞL'de ana oyuncumuz olacak seviyede değil. Maaşı yedek bırakılacak seviyede de değil. Dolayısıyla onun maaş yükünden çıkılması ve yerine ŞL seviyesinde as takım oyuncusu bir 8 numaranın gelmesi daha mantıklı. Olay tamamen maaş yükü ve mali denge.
Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.
kanka kerem geldi sergionun daha işi yok, şampiyonluk kazandırdı hakkını helal etsin yolu açık olsuntatava yapmayı bırakalım margot. Sergio gayet yeterli 1 oyuncu.
Sezon sonu beğenmedim desen anlarım ve tamamen katılırım da sezon boyu nasıl beğenmedin yahu inanılır gibi değil.2,75m maas alan icin cok az katkisi var, ben genel olarak tüm sezon boyu begenmedim. Sac bas yolduruyor. Rotasyon icin yeterli ama asla ilk 11 oyuncusu degil. Ve rotasyon icin cok fazla maas aliyor. Demirbay geldi, bence de daha iyi 8 no. En az 1 orta saha transferi daha gelecek gibi görünüyor, Sergio ve Micö gidici.