Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio Micö sut

Ndombele Fred in

Fred-Torreira-Ndombele

Torreiranin cigerleri böyle takilir: 🥰🥰

ahaha şimdi 12ye düşmüşler.oglum fred 7-8 milyona gelecek en fazla alışın,yönetminizi de yiyin.

Risk olarak bakarsak fred daha az riskli ancak yaş faktörü de var geri dönüşü olmayan bi yatırım, para harcanacaksa ryan gravenberch gelsin...

Ben de Fred diyorum şahsen. Düzenli oynayan, ne vereceği aşağı yukarı belli adam. Ndombele gibi oynamayan adamlardan korkuyorum.

Ama bana sanki ikisi de gelmeyecekmiş gibi geliyor.

Eleştiriler bence de fazla abartılı, ama sezonun ikinci yarısında sahada kopuk oynaması sinir edici oldu. Tüm yük Torreiraya bindirilmesi de orta sahayi dengesiz hale getiriyor. Belki ucluye dönersek bu sorun yaşanmaz pek, ama maaş fln bakıldığı zaman daha fazlasını beklerdik

Fbnin orta saha oyuncularını cepten çıkarır mı çıkarır, ama ikili orta sahadaki yeri şuan tartışmaya açık. s
Evet ama mesela bizimle adı geçen Fred doğru isim mi şüphelerim var açıkçası.

Oraya tartışmasız birisi gelmeyecekse Sergio'ya teneke bağlamak mantıklı değil bence.

Bu mevcut kadroda oyuncu ikna etmeye gerek kalmadi, git TM de bak kadromuza deyip, deli taklidi yapmaya baslar

Önceden ben de hissetmiyordum ama tehlikeli bir iş yapıyoruz ya. Oliveira dediğin gibi sıradan bir adam muamelesi yapılıyor ama asla sıradan bir adam değil, geçen sezon aslında ilk dönem en iyilerden biriydi takımda.

Durmadan onu satalım bunu satalım yerini daha iyisiyle doldururuz demek çok sakat bir iş. Daha Zaniolo'ya bile kadroda adam gibi yer bulamıyoruz düşünsene, adamın arka arkaya oynadığı 2 tane güzel maç yok. Üstüne Rashica'yı istiyoruz (ki istemeliyiz) ama bir de Olivera da gitsin onu da değiştirelim diyince iş başka yere doğru gidiyor.
Kesinlikle.

Hadi geçen sene o kadar transfer yapmamız normaldi çünkü takım aşırı kötüydü. Ama bu sene her adam için yeni birini istemek biraz da şımarıklığa doğru gidiyor.

Her sene 10 tane yeni adam alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt