Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.638
- 11.582
- 1.473
Güvenç Kurtar ilk defa bir transferimizi beğendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam bu kafa ile nasıl yıllarca TD lük yapıp para kazanmış aklım almıyor. İnsan o yapıyorsa ben de yaparım diyor onun yaptığını...Güvenç Kurtar ilk defa bir transferimizi beğendi.
Özellikle dinlerim inanılmaz saçmalıyorBu adam bu kafa ile nasıl yıllarca TD lük yapıp para kazanmış aklım almıyor. İnsan o yapıyorsa ben de yaparım diyor onun yaptığını...
Risk olarak bakarsak fred daha az riskli ancak yaş faktörü de var geri dönüşü olmayan bi yatırım, para harcanacaksa ryan gravenberch gelsin...
ahaha şimdi 12ye düşmüşler.oglum fred 7-8 milyona gelecek en fazla alışın,yönetminizi de yiyin.
Bilemiyorum rakamları ancak makul düzeye indirilip ödeme planı istediğimiz gibi olursa zorlanmalıGrav icin Bayern en az 25m bonservis ister
Evet ama mesela bizimle adı geçen Fred doğru isim mi şüphelerim var açıkçası.Eleştiriler bence de fazla abartılı, ama sezonun ikinci yarısında sahada kopuk oynaması sinir edici oldu. Tüm yük Torreiraya bindirilmesi de orta sahayi dengesiz hale getiriyor. Belki ucluye dönersek bu sorun yaşanmaz pek, ama maaş fln bakıldığı zaman daha fazlasını beklerdik
Fbnin orta saha oyuncularını cepten çıkarır mı çıkarır, ama ikili orta sahadaki yeri şuan tartışmaya açık. s
Kesinlikle.Önceden ben de hissetmiyordum ama tehlikeli bir iş yapıyoruz ya. Oliveira dediğin gibi sıradan bir adam muamelesi yapılıyor ama asla sıradan bir adam değil, geçen sezon aslında ilk dönem en iyilerden biriydi takımda.
Durmadan onu satalım bunu satalım yerini daha iyisiyle doldururuz demek çok sakat bir iş. Daha Zaniolo'ya bile kadroda adam gibi yer bulamıyoruz düşünsene, adamın arka arkaya oynadığı 2 tane güzel maç yok. Üstüne Rashica'yı istiyoruz (ki istemeliyiz) ama bir de Olivera da gitsin onu da değiştirelim diyince iş başka yere doğru gidiyor.
ManU fanları Fred’e 15 istiyoruz, Maguire eşeğine 30-40 diye ağlıyordu![]()