Murat Yenilmez
Kırmızı Üye
- 22 Ocak 2010
- 1.624
- 1.814
- 1.723
Ramos, Rashica, Parades ve Kamada. Bu 4 lü lazım bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değilİdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi
Bunların 5i de yoktu öyle bakmak lazım ama Yunus, Barış, Kerem aynı anda sahada olmamalı, bundan kaçınmak lazım.
İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi
Bunların 5i de yoktu öyle bakmak lazım ama Yunus, Barış, Kerem aynı anda sahada olmamalı, bundan kaçınmak lazım.
Admirim ben doğrudan listelenmiş idim, söylediğini gayet açıklar bir liste.İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi
Yunus- Yedek
Halil - Yedek
Bakambu - Yedek ve henüz yeni geldi hazır değil.
Morutan-Yedek
Barış - Yedek
Berkan- Yedek
Sergio - Bu sezon yer yer yedek
Dries - Bu sezon yer yer yedek.
Midstjo - Yedek
Turu geçtiğimiz kadro bu dostlar. Analiz bunun üzerinden yapılmalı. Bana göre yine de bu kadro bir şeyleri daha iyi oynayabilirdi ama olmadı.
Taraftara kalsa sil baştan takım kurulacak. Geçen sezon o sinerjiyi yakalayan ekip bozulmamalı. Kerem, Abdul, Nelsson vs. yedek falan olamaz. Omurga korunacak, üzerine birkaç çilek eklenecek. Zaha, Angelino gibi. Kalkıp as stoper alınacağını zannetmiyorum, saçmalık olur.

kamada lazio ile anlaştı haberleri var..Ramos, Rashica, Parades ve Kamada. Bu 4 lü lazım bize.
Zaniolo çok büyük hücum silahı. Bu akşam anlasilmistir.Geçen hafta beğenilmeyen Zaniolo varken hücumda daha etkili ve istekliydik bu arada.Dar alanda ve kapalı savunmaya karşı is yapamayan Zaniolo(güya) daha etkili oynamıştı
Hocanın neden Paredesi istediğini gösteren bir maçtı, Ndombele ya da Fredle nasıl benzer bir oyun oynayacağız merak konusu.
Sonraki rakipler sana karşı böyle kapanmayacak yani böyle önde oynayamazsın.Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değil
Kesinlikle katiliyorum. Gecen sene de buna yakin bir hucum hattiyla baslayip gol atana kadar bir tarafimizdan kan gelmisti. Yunus bence yedek olarak bile kalmamali. Eger ki gercekten bir teklif varsa hemen satsinlar.İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi