Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi

Bunların 5i de yoktu öyle bakmak lazım ama Yunus, Barış, Kerem aynı anda sahada olmamalı, bundan kaçınmak lazım.
Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değil

Icardi, Zaha, Torreira, Rashica, Kerem Demirbay ve yeni 8 numara daha bu takıma katılacak.
Önemli olan kadro tamamlanana ve fiziksel olarak hazır olana kadar bir kazaya kurban gitmemek
Zaman ilerledikçe takım çok daha iyi olacak
En zoru bu turdu.
Biz en az hazır halimizle çok hazır bir takımı eledik
Gayet güzel bir sonuç.

IMG_20230802_235650.webp

İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi

Bunların 5i de yoktu öyle bakmak lazım ama Yunus, Barış, Kerem aynı anda sahada olmamalı, bundan kaçınmak lazım.

Özellikle Barış'ın bu tür kapanan rakiplere karşı 70'den önce oyuna girmemesi gerekiyor. Yorulmuş rakibe karşı bir de skoru almışsak en verimli oyununu o zaman oynuyor.

İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi

Admirim ben doğrudan listelenmiş idim, söylediğini gayet açıklar bir liste.
Yunus- Yedek
Halil - Yedek
Bakambu - Yedek ve henüz yeni geldi hazır değil.
Morutan-Yedek
Barış - Yedek
Berkan- Yedek
Sergio - Bu sezon yer yer yedek
Dries - Bu sezon yer yer yedek.
Midstjo - Yedek
Turu geçtiğimiz kadro bu dostlar. Analiz bunun üzerinden yapılmalı. Bana göre yine de bu kadro bir şeyleri daha iyi oynayabilirdi ama olmadı.

Geçen hafta beğenilmeyen Zaniolo varken hücumda daha etkili ve istekliydik bu arada.Dar alanda ve kapalı savunmaya karşı is yapamayan Zaniolo(güya) daha etkili oynamıştı

Taraftara kalsa sil baştan takım kurulacak. Geçen sezon o sinerjiyi yakalayan ekip bozulmamalı. Kerem, Abdul, Nelsson vs. yedek falan olamaz. Omurga korunacak, üzerine birkaç çilek eklenecek. Zaha, Angelino gibi. Kalkıp as stoper alınacağını zannetmiyorum, saçmalık olur.

Kerem in top kayıpları ne olacak?
Musleranin pas hataları ne olacak?
Oliviera ile nereye kadar ,?

haftaya heralde belki kerem yetişir gibi duruyor inşallah tor yetişir en kritik oyuncu adam resmen tek başına oynuyormuş ortada onu görmüş olduk

Geçen hafta beğenilmeyen Zaniolo varken hücumda daha etkili ve istekliydik bu arada.Dar alanda ve kapalı savunmaya karşı is yapamayan Zaniolo(güya) daha etkili oynamıştı
Zaniolo çok büyük hücum silahı. Bu akşam anlasilmistir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın neden Paredesi istediğini gösteren bir maçtı, Ndombele ya da Fredle nasıl benzer bir oyun oynayacağız merak konusu.

bu oyunla bu sistemle 3 kulvarda nal toplarız

artık takımın biraz extra oyunlara ihtiyacı var

yeri geldimi 3 lü savunma
klasik 433
özelşikle avrupa maçlarında
oynayabilmeli

Şayet biz bu formasyonda oynayacaksak

Yani 4-2-3-1 formasyonunda

O zaman bize net bir 8 ve 10 numara lazım

İvedi çözülmesi lazım bu transferlerin

Ben bu sene oynanan oyun yapısı ile yapılan kadro planlamasını çözemedim henüz

Hocaya ve takıma her zaman destek, şu bizim eksik oyuncular biran önce sahaya girmeli.

Torreira İcardi Zaha Zaniolo Demirbay hatta Ndombele ya da Fred biran önce form tutmalı.

Asıl sorunlardan biri Abdülkerim ve Nelsonun yavaşlığı. Stoper alsak yabancı sınırı var nasıl çözücez belli değil
Sonraki rakipler sana karşı böyle kapanmayacak yani böyle önde oynayamazsın.

Hızlı stoper alsak bu sefer de pozisyon hatası yapıyor diye eleştireceksin.

Hep derim normal sezon açılışlarında 8 10. Haftaya kadar ritim yakalamak zor

Bu sene erken açtık ligi bunu 5. Haftaya çekiyorum

Muhtemelen yeni oyuncuların yavaş yavaş birbirine alıştığı zamanlar olacak
O süreye kadar ne puan alırsak kaardır unutulmamalı ki geçen seneyi şampiyon yapan ligin başındaki ekstra puanlardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İdeal hücum üçlüsü
İdeal orta saha ikilisi

Kesinlikle katiliyorum. Gecen sene de buna yakin bir hucum hattiyla baslayip gol atana kadar bir tarafimizdan kan gelmisti. Yunus bence yedek olarak bile kalmamali. Eger ki gercekten bir teklif varsa hemen satsinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt