Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Zaniolo konusunda forum ikiye bölünmüş durumda

Zaniolo'cu ve Zaniolo'cu olmayan diye

Bir taraf kesinlikle satılmaması taraftarı ve takımın en önemli kozlarından biri olarak görüyor

Diğer taraf ise mevcut takıma ve oyun yapısına uygun olmadığı ve satılması gerektiği hususunda görüş bildiriyor

Bende açıkça ikinci taraftayım

Yani bahsedilen rakamlar doğruysa kesinlikle 30 milyon euroya satardım Zaniolo'yu

Evet hızı var fiziği kuvvetli filan ama öyle ahım şahım işler yapacak gibi durmuyor mevcut haliyle

ancak boş alan bulursa etkili olacak bir oyuncu profili çiziyor şu anda

Ya savunanların dediği gibi açılıp bütün rakiplerin içinden geçecek

Veya tam tersi bir durum olacak ve biz haklı çıkacağız

Ama şunu bilin biz haklı çıkarsak seneye bu konuşulan rakamları da asla duyamayacağız

Umarım Zaniolo'cu arkadaşlar haklı çıkar

ya boşverin topçuya laf edilmiş de bilmem ne denmiş de en boktanı bile 19 milyon tl alıyor onlara mı üzülücez, burda yan tab'den a101 broşürü okuyoruz nelerde iskonto var diye, sallayın topçuları savunmayı sahada mücadele etmiyen ya da angut gibi sağa sola bakan hepsine küfredeceğiz.

bi sonraki mac 9 agustosta imiş saat belli değil

Kalırsa bu algı kırıldığında göreceğiz.

Kontratak topçusu olan bir adam ne İtalya’da böyle değerli olur ne de İtalya Milli takımında oynayabilir.
Oyuncu fuleliyse direkt kontra topçusu oluyor taraftarın gözünde. Zaha'nın da Zaniolo'nun da hem açık alan hem dar alan becerisi var. O yüzden bu piyasaları var. Zaniolo sakatlıklar öncesi daha da fenaydı tabi. Zaten hala o manevraları yapabilse 100 milyonluk topçuydu.

ya boşverin topçuya laf edilmiş de bilmem ne denmiş de en boktanı bile 19 milyon tl alıyor onlara mı üzülücez, burda yan tab'den a101 broşürü okuyoruz nelerde iskonto var diye, sallayın topçuları savunmayı sahada mücadele etmiyen ya da angut gibi sağa sola bakan hepsine küfredeceğiz.
Hoca için de geçerli mi rdas

Valla Zaniolo konusunda forum ikiye bölünmüş durumda

Zaniolo'cu ve Zaniolo'cu olmayan diye

Bir taraf kesinlikle satılmaması taraftarı ve takımın en önemli kozlarından biri olarak görüyor

Diğer taraf ise mevcut takıma ve oyun yapısına uygun olmadığı ve satılması gerektiği hususunda görüş bildiriyor

Bende açıkça ikinci taraftayım

Yani bahsedilen rakamlar doğruysa kesinlikle 30 milyon euroya satardım Zaniolo'yu

Evet hızı var fiziği kuvvetli filan ama öyle ahım şahım işler yapacak gibi durmuyor mevcut haliyle

ancak boş alan bulursa etkili olacak bir oyuncu profili çiziyor şu anda

Ya savunanların dediği gibi açılıp bütün rakiplerin içinden geçecek

Veya tam tersi bir durum olacak ve biz haklı çıkacağız

Ama şunu bilin biz haklı çıkarsak seneye bu konuşulan rakamları da asla duyamayacağız

Umarım Zaniolo'cu arkadaşlar haklı çıkar
Ben bu arada bahsettiğin birinci taraftaydım ta ki ilk zalgris maçına kadar. O maçta yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok kendimi kandırıyormuşum dedim.

bi bjkli arkadaş var,erden timur deli mi şimdi satsın zanioloyu,keremi ve digerlerini diyo.sampiyonlar ligi çok şey demek yazdı

*Zalgiris UEFA elemelerinde gruplara kalacak kadar iyi takım, takipte kalın.
*Bundan sonraki turlar bu kadar zor geçmez.
*Angelino'yu istememiştim gelirken, bizim oyun sistemine uygun değil, Kazimcan daha verimli olacaktır.
*Oliviera'ya 10 numara demiştim gekirkeny, Kerem Demirbay da 10 numara.Bize acil Gedson tarzı 8 numara lazım ki üçlü ve güçlü bir orta saha kuralım.
*Yunus'u beğendim, topun yarı sahada kalmasını sağladı.
*Okan Hoca 'yi da beğendim,ilk maçta ki şuursuzluk yoktu, hamleleri de yerindeydi.
*Nelson da iyi gözüktü, Abdülkerim pozisyon alamadı Oyevuusi'ye karşı, neyse ki bir daha böyle bir profil görmeyiz.
*üçlü orta saha ile oynayıp Zaniolo,Zaha gibi golcü kanatlarla mı oynayacağız yoksa ikili orta saha ile oynayıp gol yükünü 10 numara ve forvete mi yıkacağız bi karar vermek lazım.Cunku üçlü orta saha oynarsak Angelino'nun, Zaniolo 'nun aktif kullanımı olabilir yoksa geçen sezon ki oyunda sisteme zarar veren transferler bunlar.
*Son olarak Berkan altı numara değil, Torerea 'nin yanında oynarsa değerli.
*İcardi'siz tat alamıyorum bu takımdan, sanki o gelince diğerleri de göze batmayacak gibi.

Son düzenleme:
Küfür haric elestirme bence gayet normal. Hele ülkenin büyük takim taraftarinda.

Bizim taraftar mesela bizi ülkenin Bayerni olarak görüyor ve onlar kadar dominant olmamizi istiyor.

Bayern demisken onlarin taraftarina bakarsan, adamlar mesela o kadar basari sonra bile elestirmeleri hic bitmiyor. Bu gözler herifler Flickle triple yaptiklari sezondna sonraki sezonda, +10 puan farkla 9. Üst üste sampiyonluga kosarken bile bol bol hoca ve takimi elestiriyorlardi.

Daha resmi mac oynamadan mesela Laimeri hazirlik maclar performansi yüzünden yerine dibine sokuyorlar.
Biz Bayern değiliz asla olamayacağız da. Almanya bir olmuş tek kulübe çalışıyor çünkü, böyle bir imtiyazımız yok.

Bayern 80-90 verdiği stoperi de yarın çöp yapabilir bizim öyle bir lüksümüz yok.

Eleştiri vardır eleştiri vardır ayrıca, Angelino’ya ilk maçtan kazığı soktular, defol git yazmak mı eleştiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt