- 26 Eylül 2012
- 121.935
- 72.395
- 5.068
Yenileri de var tabi ki ama spor yaparken koyu renk giymeyi tercih ediyorum.3 yildiz olmamis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenileri de var tabi ki ama spor yaparken koyu renk giymeyi tercih ediyorum.3 yildiz olmamis.
Ne bileyim. Icardi hala yok, Torreira sakat ve arada UCL var.Kayseri de transfer yasağı var, Antep'de değişim var bence hepsini iyi yakaladık. Şu an ritim kazanıyoruz lige de iyi bir giriş yapmamızı sağlar bu maçların fiziksel faydasını görürüz.
Kayseri maçına daha 9 gün var Torreira oynar, Icardi'de süre alır.Ne bileyim. Icardi hala yok, Torreira sakat ve arada UCL var.
Yine mi savaş oyunufred evinde ateri oynuyo yine eşiyle.
Boey uzak ara sahada farkını belli etti, şuan top class takımlarda oynayacak kadar parlıyorYalnız Boey tatilde bile çalışmış bariz, haksız rekabet yaratıyor her ortamda.
Ana aktörler yokken bile neyse o.
Icardi bence TS macinda denenir ve ilk play off macinda oynarKayseri maçına daha 9 gün var Torreira oynar, Icardi'de süre alır.
Evi gözetlenen fred:fred evinde ateri oynuyo yine eşiyle.
Icardi bence TS macinda denenir ve ilk play off macinda oynar
Adam haaland mbappe vinicius gibi tam bir genetik freak cidden böylesi bulunmazYalnız Boey tatilde bile çalışmış bariz, haksız rekabet yaratıyor her ortamda.
Ana aktörler yokken bile neyse o.
Zaniolo zaten dünyaca ünlü bir futbolcu formunu yakalaması önemli.Juventuslar Tottenham lar Galatasaray daki performansından dolayı istemiyorlar ki Zaniolo yu kalitesinden dolayı istiyor.Yani varsayalım ki başarılı olamadı bu adam 24 yaşında milli oyuncu Zaniolo yu her türlü satarsın.35 veren varsa alsın Zaniolo yu almasın demiyoruz ederinin altında satılmasına ve adamın gönderilmeye çalışılmasına karşıyız.Valla Zaniolo konusunda forum ikiye bölünmüş durumda
Zaniolo'cu ve Zaniolo'cu olmayan diye
Bir taraf kesinlikle satılmaması taraftarı ve takımın en önemli kozlarından biri olarak görüyor
Diğer taraf ise mevcut takıma ve oyun yapısına uygun olmadığı ve satılması gerektiği hususunda görüş bildiriyor
Bende açıkça ikinci taraftayım
Yani bahsedilen rakamlar doğruysa kesinlikle 30 milyon euroya satardım Zaniolo'yu
Evet hızı var fiziği kuvvetli filan ama öyle ahım şahım işler yapacak gibi durmuyor mevcut haliyle
ancak boş alan bulursa etkili olacak bir oyuncu profili çiziyor şu anda
Ya savunanların dediği gibi açılıp bütün rakiplerin içinden geçecek
Veya tam tersi bir durum olacak ve biz haklı çıkacağız
Ama şunu bilin biz haklı çıkarsak seneye bu konuşulan rakamları da asla duyamayacağız
Umarım Zaniolo'cu arkadaşlar haklı çıkar