Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkettim hızlı oyuncu fetişi olduğunu...anadolu takımları için biçilmiş kaptan en kötü kanatta kullanırsın top taşır hızlı oyuncu fetişi var bende zaha gelse de gözümüzün pası silinse
Sezon başları her takım için risk barındırır çünkü takım yüklemeden yeni çıkmış ve vücut ağırlaşmış kendine yeni geliyor olur. Genk örneği ortada.Bu taraftarın herkese bok atmasından iyice sıkıldım yav.
Bunu bir de marifet sanıyorlar, sizin işiniz takımı desteklemek herkese küfür edip çöp yapmak değil.
100 adam gönderip 200 adam almakla iyi top oynanmıyor.
Formunu yakalaması önemli demişsinZaniolo zaten dünyaca ünlü bir futbolcu formunu yakalaması önemli.Juventuslar Tottenham lar Galatasaray daki performansından dolayı istemiyorlar ki Zaniolo yu kalitesinden dolayı istiyor.Yani varsayalım ki başarılı olamadı bu adam 24 yaşında milli oyuncu Zaniolo yu her türlü satarsın.35 veren varsa alsın Zaniolo yu almasın demiyoruz ederinin altında satılmasına ve adamın gönderilmeye çalışılmasına karşıyız.
Hocam tek bir soru soracağım. Neden peki Burhan haber geçmeden önce yazmadın? Tek soru tek cevap hakkın var teşekkürlerPara vermek pek istemiyor Juventus, Locatelli gibi takasta önerilen birkaç isim daha var ama biz istemiyoruz bu transferin içinde. Zaniolo ile henüz anlaşmadılar, bitmiş bir şey de yok fakat 30 milyon euro üstüne çıkıldı bonuslar ile birlikte teklif net şekilde masada ve girişim ciddi, biz ise nakit para istiyoruz birde sonraki satıştan pay talebimiz var (serbest kalma ödenmediği için) olur olmaz şuan bilemiyorum.
Olay bu şekilde arkadaşlar.
Sıfırdan mi yoksa +3 oyuncu eklemeli miCuma gecesi tekrar kadro verilecek Uefa'ya. Bakalım giden-gelen bi değişim olacak mı
Herhalde sıfırdandır Cuma'dan sonra tekrardan +2 ekleme hakkı veriliyor olabilir.Sıfırdan mi yoksa +3 oyuncu eklemeli mi
2024 mayista ayrılık gözüküyor zatenseneye zaniolo pl yapar
minimum gideceği takımda aston villa olur
herif bangır bangır bağırıyor ben pl topçusuyum diye
o parayıda sadece plde verirler
Çünkü bana geldiği saat tam olarak 00:20 SS ile mevcut, ben de Burhan Can girdi ne alaka şimdi çektim tabiki kaynağıma ama asıl sorun şu bunu ben ilk kez ne zaman yazmışım bi bakarsan sevinirim Juventus 30+ milyon euro şeklinde, tek bir cevap hakkın var.Hocam tek bir soru soracağım. Neden peki Burhan haber geçmeden önce yazmadın? Tek soru tek cevap hakkın var teşekkürler
Dost var düşman var, tedbirli olmakta herdaim fayda var Oral'ım.Ustad yuzunu niye kapattin
Bu aksam anladigimiz bastonla da olsa mertens sezon icinde eger idareli kullanirsan muthis bir silah.
Araplarin neden 37 yasindaki asama 10 m verdigi ortada hem ikon oyuncu hemde ölüsü bile iş yapıyor herifin.
Acilen işe yaramayacak olanları defetmemiz lazım.
Dubois gidecek mi hay hay guzel paraya yada takasa h, rastalı
yır demem. Fransadan talibi var boey tipli bir herifi alıp yedek yap. Muadilini bulsan hem bek hem orta saha oynatırsın.
Defsnsif orta saha, siyahi fransa altyapılı, fransız, saçlar rasta'lı 19-21 yaş aralığında. Bu özellikleri taşıyan bir herifle takaslayalım.
Takımla çalışmalara başlıyor dedi Okan hoca adam zaten videolardan gördük fizik çalışmalarına devam ettiğini haftaya maçta bile oynama ihtimali olabilir.Torreira insallah lige kadar yetisir