Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Lukaku ne topcuymus arkadas adam her sene 70-80 milyona bir yere gidiyor

Bu taraftarın herkese bok atmasından iyice sıkıldım yav.

Bunu bir de marifet sanıyorlar, sizin işiniz takımı desteklemek herkese küfür edip çöp yapmak değil.

100 adam gönderip 200 adam almakla iyi top oynanmıyor.
Sezon başları her takım için risk barındırır çünkü takım yüklemeden yeni çıkmış ve vücut ağırlaşmış kendine yeni geliyor olur. Genk örneği ortada.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Para vermek pek istemiyor Juventus, Locatelli gibi takasta önerilen birkaç isim daha var ama biz istemiyoruz bu transferin içinde. Zaniolo ile henüz anlaşmadılar, bitmiş bir şey de yok fakat 30 milyon euro üstüne çıkıldı bonuslar ile birlikte teklif net şekilde masada ve girişim ciddi, biz ise nakit para istiyoruz birde sonraki satıştan pay talebimiz var (serbest kalma ödenmediği için) olur olmaz şuan bilemiyorum.

Olay bu şekilde arkadaşlar.

Zaniolo zaten dünyaca ünlü bir futbolcu formunu yakalaması önemli.Juventuslar Tottenham lar Galatasaray daki performansından dolayı istemiyorlar ki Zaniolo yu kalitesinden dolayı istiyor.Yani varsayalım ki başarılı olamadı bu adam 24 yaşında milli oyuncu Zaniolo yu her türlü satarsın.35 veren varsa alsın Zaniolo yu almasın demiyoruz ederinin altında satılmasına ve adamın gönderilmeye çalışılmasına karşıyız.
Formunu yakalaması önemli demişsin

İşte tam olarak orası zaten can alıcı nokta

Umarım sen haklı çıkarsın renktaş

Kazanan GS olsun her şartta

Para vermek pek istemiyor Juventus, Locatelli gibi takasta önerilen birkaç isim daha var ama biz istemiyoruz bu transferin içinde. Zaniolo ile henüz anlaşmadılar, bitmiş bir şey de yok fakat 30 milyon euro üstüne çıkıldı bonuslar ile birlikte teklif net şekilde masada ve girişim ciddi, biz ise nakit para istiyoruz birde sonraki satıştan pay talebimiz var (serbest kalma ödenmediği için) olur olmaz şuan bilemiyorum.

Olay bu şekilde arkadaşlar.
Hocam tek bir soru soracağım. Neden peki Burhan haber geçmeden önce yazmadın? Tek soru tek cevap hakkın var teşekkürler

Cuma gecesi tekrar kadro verilecek Uefa'ya. Bakalım giden-gelen bi değişim olacak mı

seneye zaniolo pl yapar

minimum gideceği takımda aston villa olur

herif bangır bangır bağırıyor ben pl topçusuyum diye

o parayıda sadece plde verirler

Sonraki tur için kadro bildirilecek, istediğin kadar ekleme çıkarma fırsatı var. İlk maçtan 1 gün önce de +2 ekleme şansı.

Bugün gece 10u bekleyelim fredle ilgili haberler için.persembe gecesi ve cuma kritik.erden timurda hep mutlu,ne planlıyo anlamıyorum

Hocam tek bir soru soracağım. Neden peki Burhan haber geçmeden önce yazmadın? Tek soru tek cevap hakkın var teşekkürler
Çünkü bana geldiği saat tam olarak 00:20 SS ile mevcut, ben de Burhan Can girdi ne alaka şimdi çektim tabiki kaynağıma ama asıl sorun şu bunu ben ilk kez ne zaman yazmışım bi bakarsan sevinirim Juventus 30+ milyon euro şeklinde, tek bir cevap hakkın var.

(Locatelli red yazan var mı benden başka, cidden bilmediğimden soruyorum)

Bu aksam anladigimiz bastonla da olsa mertens sezon icinde eger idareli kullanirsan muthis bir silah.
Araplarin neden 37 yasindaki asama 10 m verdigi ortada hem ikon oyuncu hemde ölüsü bile iş yapıyor herifin.
Acilen işe yaramayacak olanları defetmemiz lazım.
Dubois gidecek mi hay hay guzel paraya yada takasa h, rastalı
yır demem. Fransadan talibi var boey tipli bir herifi alıp yedek yap. Muadilini bulsan hem bek hem orta saha oynatırsın.
Defsnsif orta saha, siyahi fransa altyapılı, fransız, saçlar rasta'lı 19-21 yaş aralığında. Bu özellikleri taşıyan bir herifle takaslayalım.

Maalesef Tuna :)

1691018189934.webp

gundem cok yogunda degil,fabrizio hep aynı haberleri giriyo.bikac gundur öglenleri 2-3 saat olmuyorum.
zaten haber de yok.9 agustosta ilk ön eleme macı var.haber oldukca foruma girmek daha iyi.hep aynı muhabbetler dönüyo.gundem ortasaha.

fabrizio haber verirse getirirm,iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt