- 23 Temmuz 2011
- 75.608
- 51.132
- 4.693
Emaneti olan şehri istanbulu almaya mi gelmişKerem videosunu kısık sesle dinledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emaneti olan şehri istanbulu almaya mi gelmişKerem videosunu kısık sesle dinledim.
Neyi bilmiş? 1.5m dediği adamin 1m olarak açıklanınca bilmiş mi oluyor arada yarim kat fark varEe adam yıllık maaşı bilmiş zaten. Demekki bonservis de inmemisler.
Ve daha 3 sene sözleşmesi varSergio Oliviera 31 yaşında değilde 40 yaşındaymış gibi İniesta yi 39 yaşında getirsek Oliveira dan daha fazla katkı verir Oliviera dan çok umutlu değilim.
Evet açıklama bekliyoruz!
Aylardir 3.5m istiyorlar 1.5a düşürmeye calisiyoruz dediğin ve en son maliyet olarak aşağıdaki şekilde yazdığın topçunun maliyetleri az önce açıklandı. Söz sende @Melikşah Aydoğan
Ekli dosyayı görüntüle 213358
Alır inşallahEmaneti olan şehri istanbulu almaya mi gelmiş
Tüm dosyam medya 2.5-3 alacak derken msahin 1.5 demesi başarıdır benceNeyi bilmiş? 1.5m dediği adamin 1m olarak açıklanınca bilmiş mi oluyor arada yarim kat fark var
Reis çızgiye falan inmedik değil..gayet çizgiyede indik herşeyi denedik..yetenek yok yetenek...bunu rashicayla falanda yapamazsin.bizim tek sorunumuz kapanan takımlara karşı zorlanmamız
bunun başlıca sebebi çizgiye inmeyişimiz
bunu tek yapan rashicaydı bizde
hayriye güvenerek inşallah zaha bu hcimizi kapatır dediğine göre nwakaeme etkisi yapacak
angelinoda müthiş şans bu konuda
zaniolo/kerem- icardi çift forvet
zaha-angelino sol kanadı
rashica-boey sağ kanadı ile normalde bunu çok rahat çözmemiz gerekiyor
Zaniolo satılırsa rashica ve set oyununa uygun bi kanat alınmalı bence. Bizde barış kerem yunus zaniolo falan hepsi at önüne koşsun yani açık alan topçusu. Ptt ligi seviyesi takım bile kapanınca zorlanıyoruzZaten oynadığımız futbol falan değil.Zaniolo gitsin artık zahanın ayağına bakarız..herkes mutlu olur..
Kerem de tam mavi don giyen dayı tipi var , Mavi don giyen adamdan zarar gelmez merak etme içinden geçecek liginAlır inşallah
„Türkiye'ye taşınması, aile kökenleri nedeniyle Kerem'in açık isteyidi. Kendisine Galatasaray'da başarılar diliyor ve Bayer 04'e bağlılığı için teşekkür ediyoruz."
Genel Müdür Simon Rolfes açıkladı.
(Google Almanca-Türkce cevirme)
Aynen siz inanmaya devamTotal maliyete bakarsan maaş +bonservis diyeceğim tek birşey var ........
Melikşah yine bildi
Bunun adı terbiyesizlik başka bir şey değil.
Yoo değildir haftalar önce anlastigimizi sadece bonserviste düşürmeye çalıştığımız için uzun sürdüğünü yazip en sonunda da bu rakamlardan anlaşıldı ama neden açıklanmıyor bilmiyorum tarzi postu size paylastim. Başarı falan değildir sizin basari anlayisiniz düşük demek kiTüm dosyam medya 2.5-3 alacak derken msahin 1.5 demesi başarıdır bence![]()