Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhan ulucanın suat serdarı keremin üzerine tercih etmesi bi banamı tuhaf geldi eyyyy gurbolar
hiçmi rahatsız etmedi sizi
kalitesi barış özbekden bile kötü olan sadece mücadelesi ile önplanda olan bir adamı
keremin önünde görmesi acayip midemi bulandırdı

yani en saf en temiz gördüğümüz adam bile menajerlerle iş tutuyor resmen

yoksa futbolun f sinden ufacık bile anlasan şu versusu yapmazsın!

„Türkiye'ye taşınması, aile kökenleri nedeniyle Kerem'in açık isteyidi. Kendisine Galatasaray'da başarılar diliyor ve Bayer 04'e bağlılığı için teşekkür ediyoruz."

Genel Müdür Simon Rolfes açıkladı.

(Google Almanca-Türkce cevirme)

bizim tek sorunumuz kapanan takımlara karşı zorlanmamız

bunun başlıca sebebi çizgiye inmeyişimiz

bunu tek yapan rashicaydı bizde

hayriye güvenerek inşallah zaha bu hcimizi kapatır dediğine göre nwakaeme etkisi yapacak

angelinoda müthiş şans bu konuda

zaniolo/kerem- icardi çift forvet
zaha-angelino sol kanadı
rashica-boey sağ kanadı ile normalde bunu çok rahat çözmemiz gerekiyor
Reis çızgiye falan inmedik değil..gayet çizgiyede indik herşeyi denedik..yetenek yok yetenek...bunu rashicayla falanda yapamazsin.
Zanioloyu satan erden timurda sadece rashica falan almaz.
Orta sahaya en az iki adam lazım.
Boey harıcinde şu maçta oynayan adamlardan ne kadar adam satabilirsek o kadar iyi.birakalim artık şu duygusalligi..

Zaten oynadığımız futbol falan değil.Zaniolo gitsin artık zahanın ayağına bakarız..herkes mutlu olur..
Zaniolo satılırsa rashica ve set oyununa uygun bi kanat alınmalı bence. Bizde barış kerem yunus zaniolo falan hepsi at önüne koşsun yani açık alan topçusu. Ptt ligi seviyesi takım bile kapanınca zorlanıyoruz

Tüm dosyam medya 2.5-3 alacak derken msahin 1.5 demesi başarıdır bence :)
Yoo değildir haftalar önce anlastigimizi sadece bonserviste düşürmeye çalıştığımız için uzun sürdüğünü yazip en sonunda da bu rakamlardan anlaşıldı ama neden açıklanmıyor bilmiyorum tarzi postu size paylastim. Başarı falan değildir sizin basari anlayisiniz düşük demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt