Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk ihtimalle siz anlamiyonuz futbola yillarini vermis adamlar bunlat .Egoya bak 2 mac seyretmekle kendinizi futbol profu saniyonuz saka gibi.
Ego? 2 maç seyretmek? Komik olmuş bu. Yunus'u beğeniyorsanız diyecek bir şeyim yok. 2. yarı ilk yarıya göre adamlar biraz daha önde bastılar. Doğal olarak bırakında hareketlilik olsun ve pozisyona girelim. Ama bunun için Yunus'u övmek zorunda değilim.

Ego? 2 maç seyretmek? Komik olmuş bu. Yunus'u beğeniyorsanız diyecek bir şeyim yok. 2. yarı ilk yarıya göre adamlar biraz daha önde bastılar. Doğal olarak bırakında hareketlilik olsun ve pozisyona girelim. Ama bunun için Yunus'u övmek zorunda değilim.
2 mac 5 mac yillarini mi verdin futbolada ya ben anlamiyorum ya onlar gibi sacma sapan konusuyon birader.

Sergio, ilk elin günahı gibi bir şeydi. Bu yönetimin ilk transferiydi galiba.
evet amatörlük zamanlarına denk geldi.

yada erdensiz zamana denk gemis de olabilir

cenk ergün transferi olabilir o sergio. ilk zamanlarda erden ilgilenmiyordu bu islerle.

Sergio Oliviera 31 yaşında değilde 40 yaşındaymış gibi İniesta yi 39 yaşında getirsek Oliveira dan daha fazla katkı verir Oliviera dan çok umutlu değilim.
Son 6 aydır dogru duzgun antrenman yaptigini zannetmiyorum.
Önce deprem arası sonra sampiyonluk kutlamaları, sakatlık vs derken totalde 40 gün falan doğru düzgün antrenman yapmıştır. 10 gün önceye kadar düz koşu yapıyordu.
Sezon başinda en umutsuz olmamız gereken adam o olmalı.

Ha şöyle de bir gerçek var ki napoli ikonik isimlerinden biri olan mertensten aynı performansı alamayacağını düşünüp nasıl ağırdan aldıysa bizde oliviera için bazı kararları alıp gerekiyorsa maaşının yarısını verip kiralık göndermek gibi hamleler yapmamız lazım.
Lazio falan sever bu tarz adamları ve oynatır.

Arkadaşlar topçularımızı daha şiddetli bir şekilde kötüleyip, itin bir tarafına sokun lütfen. Mevcut şiddet ile ne iyi oynuyorlar ne de iyi teklif geliyor ve satabiliyoruz. Daha sert daha agresif lütfen.

Ya kardeşim gözünü seveyim, bizim de hatalarımız var yanlışımız var, ben bunu çokça belirttim ama üstüme gelinecek yer var gelinmeyecek yer var, dışarıdan bir adamım ben, bilgi aldığım bir yer var, iletiyorum ya, bu kadar oku geç, inanıp inanmamakta serbestsiniz, bu dönem acayip işler oluyor, kendin diyorsun Erden Timur ve yönetim bilerek başka isim sızdırıyor diye, bunun bilincindesin ama söz konusu ben olunca niye bu kadar agresifsin?
Ee tamam hocam işte onu diyoruz. Bildiğin zaman tebrik etmeyi de biliyoruz. Ben senin burda arkadaşlar kap da geldi dedigim maliyetlerde yanlışlık çıkmış maaş konusunda çok müthiş bir rakama bitirmişiz ama demek ki bonserviste bilemedik demeni beklerdim. Bana medya 6.5 lar konuşuyordu diyerek kendini savunmaya geçersen bende agresif yorum yaparim kusura bakma. Hatani kabul ediyorsan bir sorun yok.

1691047677293.png

Şu an Kerem Dahil (Euro)

Euro: 35.785.000 Euro
TL: 168.000.000 TL (5.694.000 Euro)

TOPLAM: 41.479.000 Euro

Gitmesi muhtemeller

Luyindama-1.050.000 Euro (Muhtemelen fesih olur ya da oynamaz parasını alır, bir ihtimal %50 ile fesih)
Emre Kılınç-9 Milyon TL
Alpaslan-5.5 Milyon TL
Oğulcan-5.25 Milyon TL
Morutan-630.000 Euro
Midtsjo-975.000 Euro
Yusuf Demir-750.000 Euro (kontratının bir kısmını biz karşılamak zorunda kalırız)

Yaklaşık 0.65 (Alpaslan + Oğulcan) desek 2.65 Milyon Euro (Luyindama hariç) bir tasarrruf sağlanabilir.

Luyindama'da umarım yarı maliyeti de olsa kiralık vs verilebilir.

Kısaca 39 Milyon Euro civarı bir maaş yükümüz halihazırda mevcut. 2 tane 2.5-3 Milyon Euro arası transfer ve Rashica ile 45-46 ile sezonu kapatırız gelen giden ile

Son düzenleme:
Onu herkes bilmiyor iste Tuna. Hala bu takım 6/7 transfer istiyor algısı var. Bence kulup tarihine göre en hızlı transfer sezonunu yaşadık. Dezavantajımız çok fazla ön eleme oynamamız. Dediğin gibi temizlikte mutlaka olacaktır hatta ağustos sonuna firsat transferi bile kovalanacaktır orta saha için. Ben bu kadronun çok şey başaracağına inanıyorum. Inşallah şansta yanımızda olur bu süreçte.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bu takima max 4 transfer daha olmalı o kadar. Onlar da;
Dubois yerine fransa altyapılı siyahi genç sprinter defansif orta saha(bekte de kullanmalik)(buda fırsat transferi olarak görülebilir)
8 numara zaten herkesin bildiği. Midtsjö şutlanacak.
Rashica kovalanıyor morutan kiralanır.
Büyük yıldız falan fırsat transferi de oliviera şutlanınca olur. Max bu kadar olur. Bunda bile kimi nereye koyacağımız çorba olur ya.

Hatta 3te kalma ihtimali de yok değil.

Ekli dosyayı görüntüle 213369

Şu an Kerem Dahil (Euro)

Euro: 35.785.000 Euro
TL: 168.000.000 TL (5.694.000 Euro)

TOPLAM: 41.479.000 Euro

Gitmesi muhtemeller

Luyindama-1.050.000 Euro (Muhtemelen fesih olur ya da alt yapıda oynar parasını alır)
Emre Kılınç-9 Milyon TL
Alpaslan-5.5 Milyon TL
Oğulcan-5.25 Milyon TL
Morutan-630.000 Euro
Midtsjo-975.000 Euro
Yusuf Demir-750.000 Euro (kontratının bir kısmını biz karşılamak zorunda kalırız)

Yaklaşık 0.65 (Alpaslan + Oğulcan) desek 2.65 Milyon Euro (Luyindama hariç) bir tasarrruf sağlanabilir.

Luyindama'da umarım yarı maliyeti de olsa kiralık vs verilebilir.
+oliviera desek 37 milyona kadro maliyetimiz mi oluyor şimdi oha muthiş iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt