Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kuruşa oynayan adamlarla dünyanın parasını alıcak adamı aynı cümlede kullanmıyalım. dünyanın parası verilecekse en iyi opsiyona verilmesinin arzulanması normal bir vaziyettir.
Şu post bazı renktaşlara verilmiş en güzel cevaplardan biri daha iyi açıklanacağı bir anlatım olamazdı. :hat:

Bu arada geçmişe de takılmamak lazım. Kim oynadıysa oynadı. Yeri geldi Hagi, Sneijder, Drogba vs. izledik yeri geldi Eren Derdiyok, Yiğit Gökoğlan, Tarık Çamdal.

Böyle bir karşılaştırma yapmak saçma onu fark etmek lazım.

uH89NOK.png

EwaeIZu.png

Ndombele'yi beğenmemek ne demek ya adam 26 yaşında premier lig'in tempolu oyununda parlayan adam bizim ligin içinden geçer Tor-Nbombele ortasahası olursa tanrı rakiplere acısın çünkü bu ikili acımaz
Dele alli de gecseydi ya, niye geçemedi ? Futbol yazdığın gibi bir olay değil maalesef

Ndombele eskiden muhteşem oyuncuydu ama öyle bakarsak Pjanic'te muhteşem oyuncuydu bu yüzden son performansları çok önemsiyorum açıkçası. Mesela Icardi PSG'de yedekte kaldığı için biraz formunu kaybetmişti ama yinede PSG kariyeri genel olarak iyi sayılır burada düzenli oynadığında kendisini tekrar buldu ama her oyuncu böyle olmayabilir. Bence Torreira gibi ne katkı vereceği belli olan bir 8 numara bulursak nefis olur ama yine de kiralık Ndombele hamlesi düşünülebilir buna pek karşı değilim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt