Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman izlemem lazim totenham daki en prime donemindemi ahbap ? adam ozaman zaten gitse gitse deve disi gibi kluplere giderdi agir bir sakatlikmi gecirdi ? formu dustu dusmese ruyanda gorecegin adam icin klasik en son ne zaman izledin

Formunun zirvesinde olsa 100 milyon bonservisle transfer olur
Dele alli de formu düştüğü için bjk ye düştü. Tortthenam ın en değerli oyuncusuydu. Gelince burada fark mı yarattı?

peki Zaniolo satılmazsa Haluğa ne dicez burdan sallıyoruz da
Mesele satılıp satılmaması değil söylem şekli baştan aşağıya yanlış belki haklı da çıkabilir ama son 2 senede Torreira transferiyle başlayan zıtlaşma giderek büyüyor. Sürekli birilerine laf sokma çabalarında tweetler atıp söylemlerde bulunuyor.

çünkü futbol sadece yildizlarla oynanmiyor, fifa23 oynamıyoruz renktas

Rashicanin iş ahlaki ve takım oyununa verdiği katkı değerlidir. Böyle duracell adamlar sahadaki diğer yildizlarin daha Özgür oynamalarini saglar.
iş ahlakına dediğimiz birşey yokta zaniola bir çıkar sana derbi kazandırır.Zaniola yıldız İtalya milli takım oyuncusu.Zaniola gitsin rashica gelsin olmaz.Ayrıca büyük maçları iş ahlakı değil sasna yıldızlar kazandırır

Buradaki kafaları da anlamıyorum. İlk 11 in hepsi isimli adam mı olsun istiyorsunuz? Formdan düşmese zaten gelmezmis alamazmisiz falan filan. Almayalım abi yine almayalım burası hayır kurumu mu? İlerleyen yıllarda transfer yaparken bu sefer de scout transferi diyenler yine bu arkadaşlar oluyor. Bir karar verin bence. Madem full isimli adamlar görmek istiyorsunuz performansi sakatlik geçmişi falan sizi ilgilendirmiyor o zaman arap ligi tam size göre iyi seyirler

dünya üzerinde futbolla ilgili olupta rashicayı zanioloya tercih eden insanlar sadece bizim forumdadır.Rashica kim abi düne kadar adamı bilen yoktu evet geçen sene katkı verdi eyvallahta Zaniolo varken rashica kim .Bu soruyu rqashicaya sorsan o bile zaniolo der.Rashica gelsin gelirse zaniolonun yedeği olur
Zaniolo tabiki rashicadan daha değerli bir topçu ama takımın oynadığı futbolu ve gerekliliklerini göz önünde bulundurmadan yorum yapmak yanlış olur. Zaniolo daha değerli ama rashica bizim futbolumuza ve gerekliliklerimize daha uyan bir topçu bu bir gerçek.

dünya üzerinde futbolla ilgili olupta rashicayı zanioloya tercih eden insanlar sadece bizim forumdadır.Rashica kim abi düne kadar adamı bilen yoktu evet geçen sene katkı verdi eyvallahta Zaniolo varken rashica kim .Bu soruyu rqashicaya sorsan o bile zaniolo der.Rashica gelsin gelirse zaniolonun yedeği olur
gözle görüleni inkar edip süslü etiketlere aldanmanın kimseye bir faydası yoktur

Buradaki kafaları da anlamıyorum. İlk 11 in hepsi isimli adam mı olsun istiyorsunuz? Formdan düşmese zaten gelmezmis alamazmisiz falan filan. Almayalım abi yine almayalım burası hayır kurumu mu? İlerleyen yıllarda transfer yaparken bu sefer de scout transferi diyenler yine bu arkadaşlar oluyor. Bir karar verin bence. Madem full isimli adamlar görmek istiyorsunuz performansi sakatlik geçmişi falan sizi ilgilendirmiyor o zaman arap ligi tam size göre iyi seyirler
Tamamen yıldızlarla dolu isimle başarı her zaman gelmez araya mücadeleci isimsiz takım oyununa katkı sağlayacak adamlarda lazım. Rashica, Torreira, Boey, Abdülkerim geçen sene arka planda mücadeleci kısımda bunlar vardı bunlardan biri olmasa yüksek ihtimal takım dengeleri alt üst olur şampiyon olamayabilirdik. Rashica o yüzden önemli ve alınmalı en az Icardi ve Torreira kadar önemli isteyen beğenir isteyen beğenmez ama alınmak zorunda.

2011-2012de emre çolak rieraya forma göstermedi asıl mevkisinde sonra rierayı sol beke çektik

neden sence
nedeni geç sonuca bak emre futbol hayatında yokluktan oda 1 sezon az çok top oynadı riera sana şl 2. turunda Burak a attığı uzun topla çeyrek final kapısını araladı.Ayrıca ben zaniola satılmasın demiyorum ederini bulan her futbolcu satılmalıdır ama sırf rashica gelsin zaniola gitsin demek bana çok saçma geliyor

iş ahlakına dediğimiz birşey yokta zaniola bir çıkar sana derbi kazandırır.Zaniola yıldız İtalya milli takım oyuncusu.Zaniola gitsin rashica gelsin olmaz.Ayrıca büyük maçları iş ahlakı değil sasna yıldızlar kazandırır

zanioloya ön yargım yok kesinlikle

çok kaliteli olduğu da şüphesiz

ama takımın oyununa rashica daha uygun olabilir

bu oyun 11 tane isimli adamı yan yana dizerek oynanmıyor

nedeni geç sonuca bak emre futbol hayatında yokluktan oda 1 sezon az çok top oynadı riera sana şl 2. turunda Burak a attığı uzun topla çeyrek final kapısını araladı.Ayrıca ben zaniola satılmasın demiyorum ederini bulan her futbolcu satılmalıdır ama sırf rashica gelsin zaniola gitsin demek bana çok saçma geliyor

emre sana 40 maçta oynadığı oyunla şampiyonluk kazandırdı

o mevkide oynadığımız oyun emreyi rieranın önüne çıkardı

bu kadar basit bir olay

rieranın bırakın golündeki payı da çok azdır yani

rierayı çok sever ve beğenirim bu arada derdim onla değil

Full isimle başarı her zaman gelmez araya mücadeleci isimsiz takım oyununa katkı sağlayacak adamlarda lazım. Rashica, Torreira, Boey, Abdülkerim geçen sene arka planda mücadeleci kısımda bunlar vardı. Rashica o yüzden önemli ve alınmalı.
Bende bu kafadayim Umut renktasim. Hatta en önemli mevkimiz suan orta saha. Oraya büyük kumar oynamak bütün yatirimlari ve gelecek sezonları hiç edebilir. Bana kalirsa 24-28 yaş bandı aralığında Rashica gibi ne vereceği belli olan mücadeleci ve maliyeti de uygun biri alınmalı. Ama burdaki çoğu arkadaş isme kanıp gelirse otturur şöyle yapar böyle uçar diyip sonra adam fos çıkınca da ilk yangini kendileri yapıyor

Tmm tek yıldız zaniolo mi

Kaldı ki o Fb maçında gol atmasaydi bir cok taraftar o kadar olumlu dusunmezdi b ihtimalle

Kalite acidan Zaniolo Rashicadan daha iyi. Ama takım oyununa katkisina bakılırsa Rashica daha iyi, ve Zahayla Icardi varken 3.cu hucumcu yıldız lazim mi, yahut takimda yer bulabilir mi, soruya açık. Zaniolo potansiyeli çok ama henuz adapte olamadi.

zanioloya ön yargım yok kesinlikle

çok kaliteli olduğu da şüphesiz

ama takımın oyununa rashica daha uygun olabilir

bu oyun 11 tane isimli adamı yan yana dizerek oynanmıyor
zaniola daha genç ve bence gelişime açık bir futbolcu mental sorunları var ve unumamak gerek bu adam iki büyük sakatlık geçirdi geçen sene doğru düzgün kondisyonıu yokken sana iki maç aldı.Yetenek olarak 3 tane rashica eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt