riera mı emre çolak mı
İkisi de Rashica'ya uymuyor. Kazım mı Angelino mu desek daha doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
riera mı emre çolak mı
emrre çolak denen vitaminsizi hiçbir kıyaslamada kullanma
Dele alli de formu düştüğü için bjk ye düştü. Tortthenam ın en değerli oyuncusuydu. Gelince burada fark mı yarattı?Ne zaman izlemem lazim totenham daki en prime donemindemi ahbap ? adam ozaman zaten gitse gitse deve disi gibi kluplere giderdi agir bir sakatlikmi gecirdi ? formu dustu dusmese ruyanda gorecegin adam icin klasik en son ne zaman izledin
Formunun zirvesinde olsa 100 milyon bonservisle transfer olur
Mesele satılıp satılmaması değil söylem şekli baştan aşağıya yanlış belki haklı da çıkabilir ama son 2 senede Torreira transferiyle başlayan zıtlaşma giderek büyüyor. Sürekli birilerine laf sokma çabalarında tweetler atıp söylemlerde bulunuyor.peki Zaniolo satılmazsa Haluğa ne dicez burdan sallıyoruz da
iş ahlakına dediğimiz birşey yokta zaniola bir çıkar sana derbi kazandırır.Zaniola yıldız İtalya milli takım oyuncusu.Zaniola gitsin rashica gelsin olmaz.Ayrıca büyük maçları iş ahlakı değil sasna yıldızlar kazandırırçünkü futbol sadece yildizlarla oynanmiyor, fifa23 oynamıyoruz renktas
Rashicanin iş ahlaki ve takım oyununa verdiği katkı değerlidir. Böyle duracell adamlar sahadaki diğer yildizlarin daha Özgür oynamalarini saglar.
HaydaaaaNdombele hayırlı olsun. Londraya bir sefer ayarı yapılmış.
Zaniolo tabiki rashicadan daha değerli bir topçu ama takımın oynadığı futbolu ve gerekliliklerini göz önünde bulundurmadan yorum yapmak yanlış olur. Zaniolo daha değerli ama rashica bizim futbolumuza ve gerekliliklerimize daha uyan bir topçu bu bir gerçek.dünya üzerinde futbolla ilgili olupta rashicayı zanioloya tercih eden insanlar sadece bizim forumdadır.Rashica kim abi düne kadar adamı bilen yoktu evet geçen sene katkı verdi eyvallahta Zaniolo varken rashica kim .Bu soruyu rqashicaya sorsan o bile zaniolo der.Rashica gelsin gelirse zaniolonun yedeği olur
gözle görüleni inkar edip süslü etiketlere aldanmanın kimseye bir faydası yokturdünya üzerinde futbolla ilgili olupta rashicayı zanioloya tercih eden insanlar sadece bizim forumdadır.Rashica kim abi düne kadar adamı bilen yoktu evet geçen sene katkı verdi eyvallahta Zaniolo varken rashica kim .Bu soruyu rqashicaya sorsan o bile zaniolo der.Rashica gelsin gelirse zaniolonun yedeği olur
Tamamen yıldızlarla dolu isimle başarı her zaman gelmez araya mücadeleci isimsiz takım oyununa katkı sağlayacak adamlarda lazım. Rashica, Torreira, Boey, Abdülkerim geçen sene arka planda mücadeleci kısımda bunlar vardı bunlardan biri olmasa yüksek ihtimal takım dengeleri alt üst olur şampiyon olamayabilirdik. Rashica o yüzden önemli ve alınmalı en az Icardi ve Torreira kadar önemli isteyen beğenir isteyen beğenmez ama alınmak zorunda.Buradaki kafaları da anlamıyorum. İlk 11 in hepsi isimli adam mı olsun istiyorsunuz? Formdan düşmese zaten gelmezmis alamazmisiz falan filan. Almayalım abi yine almayalım burası hayır kurumu mu? İlerleyen yıllarda transfer yaparken bu sefer de scout transferi diyenler yine bu arkadaşlar oluyor. Bir karar verin bence. Madem full isimli adamlar görmek istiyorsunuz performansi sakatlik geçmişi falan sizi ilgilendirmiyor o zaman arap ligi tam size göre iyi seyirler
nedeni geç sonuca bak emre futbol hayatında yokluktan oda 1 sezon az çok top oynadı riera sana şl 2. turunda Burak a attığı uzun topla çeyrek final kapısını araladı.Ayrıca ben zaniola satılmasın demiyorum ederini bulan her futbolcu satılmalıdır ama sırf rashica gelsin zaniola gitsin demek bana çok saçma geliyor2011-2012de emre çolak rieraya forma göstermedi asıl mevkisinde sonra rierayı sol beke çektik
neden sence
iş ahlakına dediğimiz birşey yokta zaniola bir çıkar sana derbi kazandırır.Zaniola yıldız İtalya milli takım oyuncusu.Zaniola gitsin rashica gelsin olmaz.Ayrıca büyük maçları iş ahlakı değil sasna yıldızlar kazandırır
nedeni geç sonuca bak emre futbol hayatında yokluktan oda 1 sezon az çok top oynadı riera sana şl 2. turunda Burak a attığı uzun topla çeyrek final kapısını araladı.Ayrıca ben zaniola satılmasın demiyorum ederini bulan her futbolcu satılmalıdır ama sırf rashica gelsin zaniola gitsin demek bana çok saçma geliyor
anjelino mu ferdiğğğ miğğğİkisi de Rashica'ya uymuyor. Kazım mı Angelino mu desek daha doğru
Bende bu kafadayim Umut renktasim. Hatta en önemli mevkimiz suan orta saha. Oraya büyük kumar oynamak bütün yatirimlari ve gelecek sezonları hiç edebilir. Bana kalirsa 24-28 yaş bandı aralığında Rashica gibi ne vereceği belli olan mücadeleci ve maliyeti de uygun biri alınmalı. Ama burdaki çoğu arkadaş isme kanıp gelirse otturur şöyle yapar böyle uçar diyip sonra adam fos çıkınca da ilk yangini kendileri yapıyorFull isimle başarı her zaman gelmez araya mücadeleci isimsiz takım oyununa katkı sağlayacak adamlarda lazım. Rashica, Torreira, Boey, Abdülkerim geçen sene arka planda mücadeleci kısımda bunlar vardı. Rashica o yüzden önemli ve alınmalı.
Tmm tek yıldız zaniolo miiş ahlakına dediğimiz birşey yokta zaniola bir çıkar sana derbi kazandırır.Zaniola yıldız İtalya milli takım oyuncusu.Zaniola gitsin rashica gelsin olmaz.Ayrıca büyük maçları iş ahlakı değil sasna yıldızlar kazandırır
zaniola daha genç ve bence gelişime açık bir futbolcu mental sorunları var ve unumamak gerek bu adam iki büyük sakatlık geçirdi geçen sene doğru düzgün kondisyonıu yokken sana iki maç aldı.Yetenek olarak 3 tane rashica ederzanioloya ön yargım yok kesinlikle
çok kaliteli olduğu da şüphesiz
ama takımın oyununa rashica daha uygun olabilir
bu oyun 11 tane isimli adamı yan yana dizerek oynanmıyor