Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan durumu tahminim

1- Fenerbahçe (90)
2- Beşiktaş (84)
3- Başakşehir (65)
4- Trabzon (60)
5- Galatasaray (53)

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2024-2025 Kaossaray sezonu

Bunlarda ya şampiyonluk çıkarıyoruz ya da ilk 5’e giremiyoruz. Ortası yok bakalım

büyük ihtimal kerem moskovaya gitmeyecekti

dün haluklara soyunma odasındaki olayları sızdırdılar taraftar tepkisi ile gitsin istediler kabul edip

adam bugün gidiyor sizle ugrasamam diye
Belli ki gitmesi icin baski yapiliyor, bir nevi taraftarin gozden cikarmasi satisi kolaylastirir diye bakiyorlar.

Bu yasaklı FB'li muhabir insanları aptal yerine koyuyor. "GS Digne ile anlaştı, A.Villa'ya teklif yaptı" diye haber geçiyor, Digne çıkıp "doğru değil" yazıyor. Bu da çıkmış sanki Digne'nin açıklamasının aksini ispatlıyormuş gibi gülücük emojisiyle GS'nin teklifinin belgesini koyuyor. Adam GS'nin teklifini mi yalanladı sanki, bizle anlaştığını yalanladı elbette...

Bir insanın şunu yapması için ya IQ olarak solucanlarla falan eşdeğer olması ya da takipçilerini solucan IQ'sunda görmesi lazım. Umarım Digne "ulan embesil, ben anlaştığımızı yalanladım" diye bir tweet daha atar...
Yav kulübe teklif yapılmadan genelde oyuncuyla anlaşılıyor ya lafı ona getiriyor.

Ama asıl amaç belgeyi yayınlamak ve ortalığı karıştırmaktı zaten bizim kulüp kaynıyorken.

Bana yönetimdekilerin Galatasaray sevgisi yalan gibi geliyor daha çok çıkar ve menfaatlerini gözetiyorlar

Bu yasaklı FB'li muhabir insanları aptal yerine koyuyor. "GS Digne ile anlaştı, A.Villa'ya teklif yaptı" diye haber geçiyor, Digne çıkıp "doğru değil" yazıyor. Bu da çıkmış sanki Digne'nin açıklamasının aksini ispatlıyormuş gibi gülücük emojisiyle GS'nin teklifinin belgesini koyuyor. Adam GS'nin teklifini mi yalanladı sanki, bizle anlaştığını yalanladı elbette...

Bir insanın şunu yapması için ya IQ olarak solucanlarla falan eşdeğer olması ya da takipçilerini solucan IQ'sunda görmesi lazım. Umarım Digne "ulan embesil, ben anlaştığımızı yalanladım" diye bir tweet daha atar...

Tweetin altına baktım da gerçekten solucan IQ'lu takipçileri varmış gibi duruyor gerçekten, eğer onu desteklesin diye paralı takipçi veya bot falan değillerse bir sürü "sapladı" yazan dangalak var altında...

İnanılmaz bir durum var ortada. Galatasaray kulübü yönetim tarafından sabote ediliyor. Başarısız olması isteniyor. Sezon daha başlamadan yaşanan skandalın haddi hesabı yok. Yönetim-teknik heyet-futbolcular-taraftar-basın arasındaki tüm ipler gerildi, koptu kopacak. Ondan sonra ver elini beşincilik, altıncılık.

Büyük ihtimalle kiralık sol bek çözüp kalan parayı yemeyi planlıyorlar

Puan durumu tahminim

1- Fenerbahçe (90)
2- Beşiktaş (84)
3- Başakşehir (65)
4- Trabzon (60)
5- Galatasaray (53)

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_5867.webp

Bana yönetimdekilerin Galatasaray sevgisi yalan gibi geliyor daha çok çıkar ve menfaatlerini gözetiyorlar
Siyasetçilerin vatan sevgisi gibi işte...

Tek bir adam vardı içimizden olan. Onu da yediler. 3 aydır başımız beladan, burnumuz b*ktan çıkmıyor.

Direkt basını aramasa da menajer kaynaklı sızdırılmasına vesile olmuş olabilir
Zannetmiyorum menajerleri aynı zaten. Yönetim kaynaklı sızdırma bence bu kerem gitmek istemiyordu taraftarın önüne atıp linçleterek belki kararını değiştirir diye düşündüler.

Utanıyorum artık. Satmak istediği oyuncusununun soyunma odası sözlerini sızdırıp taraftar önüne atılıyor fenerli gazetecilere belgeler veriliyor taraftar ise uyuyor GALATASARAY ELDEN GİDİYOR

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübe Albayrak ya da Timur’u sokmak zorunda bir durumda bıraktılar kendilerini.

Başka türlü direksiyon kilitli duruyor.

Açıklama ya da aksiyon alıp süreci yönetecek bir profil yok kulüpte şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt