Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya mutlu

1723043703166.webp

Dün demiştim açıklama gelir diye
Yine hocayı atmışlar taraftarın önüne kendilerinin yüzü yok

Bakalım oğlan gecesi bu akşam yayın yapacak mı?

Kulubun icindeki kostebeki bulmak o kadar zor olmamali. Belli ki yetkili biri tarafindan servis ediliyor, surekli Florya'da olan oyuncular ile yakin olan ayni zamanda Cenk Ergun'un yaptigi teklifleri bilen.

Cenk Ergun kendi de olabilir bu arada :D
Kaya Temel den şüphelenmiyor değilim ,

Herif florya da en çok gezen gazeteci .

Sırf taraftar kendisine sövmesin diye o yavşak fenerliye uçuruyor olabilir.

bütün sene bütün ilk 11 leri doğru bildi , herkesten önce verdi

Çöküş için tüm şartlar oluşuyor, elli defa yaşadık bu senaryoyu. Kerem itibarsızlatırılıp gönderiliyor, ondan sonra sıra diğerlerine gelecek. Belki Icardi, Torreira, Barış. İşlerin iyice battığı, dibe vurduğumuz bir sezon olacak muhtemelen. Sonra yeni kurtarıcılar gelip toparlamaya çalışacak. Yalnız bu sefer bir fark var, elde artık para edecek hiç bir varlık kalmadı. Florya çoktan gitti elden.

Kaya Temel den şüphelenmiyor değilim ,

Herif florya da en çok gezen gazeteci .

Sırf taraftar kendisine sövmesin diye o yavşak fenerliye uçuruyor olabilir.

bütün sene bütün ilk 11 leri doğru bildi , herkesten önce verdi
Yav yok, adam resmi dokumanlari gorebiliyor, soyunma odasina girebiliyor, bu bir muhabir/gazeteci olamaz.

Kerem 2 sene sonra fenere gelecek inşallah bizde ağzımız açık bakarız şu çocuğa yapılan zorla gönderilmek in linç ettirmek falan bu çocuğun ahını alıyoruz hayatımda böyle bir şey görmedim ben çocuk ben gitmeyim istemiyorum Galatasaray da kalayım katkı vereyim diyo biz sırf böyle dediği için soyunma odası olayını basına veriyoruz linç yesin de gitsin diye , yemin ederim bu saatten sonra kerem fenere gitsin önce ben ayakta alkışlar tebrik mesajı atarım hakettiğizi bir gün yaşayacağız bu yönetimin Allah belasını versin oyunculara yaşattıklar herşey kendi çocuklarından çıksın böyle kötü kalpli insanlar görmedim Galatasaray da ben şu olay Galatasaraya yakışır mı arkadaşlar boşverin oyuncu bakmayı izlemeyi falan

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma bir tane pir pir kanat lazim
Takımın oyununu yükseltecek, topa hakimiyeti, pas alışverişi, oyun zekası iyi bir kanat lazım. Pırpırdan kastın Onyekuru tipi biridir muhtemelen; öylesi adam hücum opsiyonları kısıtlı bir takımda skor katkısı yapar ama oyunu yükseltemez.

Balık baştan kokar arkadaşlar.

Benim hiç bir beklentim yok bu sene, Dursun iyice kulübün anasını belleyecek bunu görmek zor değil. Herifler tenezzül edip çıkıp iki kelime edemiyorlar kaç zamandır.

Bence kendinizi hazırlayın yavaş yavaş bu duruma.

Bu yönetimin Allahı yok olanlara bitenlere komplolara bak o okan hoca neden susuyor ? Yönetimde kaseti mi var anlamadım 2 yılın şampiyonusun rekorlar kırdın yönetime kendi kredinden veriyosun

Şimdi daha yüksek sesle
aslan gibi savaş Galatasaray

İnanıyoruz güveniyoruz
25’i istiyoruz

Hocanın açıklamalar gayet yerinde ama Zaha'ya hızlıca gidip hocanın söylediklerini kim yetiştirdi merak konusu.

5 e satalım diyecek ve kendini şekil bulacaklar için gün doğdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt