Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Okan hoca en azından transfere ihtiyacımız var diyor günaydın hocam

Yönetim tepki koyamiyorsa taraftar olarak bizler gereken tepkiyi koyarız. Menajer yalakası köpekleri takip edenler takipten çıkmalı. İtrizio köpeğini takipten çıkıp spamlayarak işe başlayabilirsiniz. Sonrasi yerli köpeklerde.

Adam acik ve net sekilde menajerlerle calisiyor hocam, menajer sizdiriyorsa bizimkilerde bir suc yok. Menajer de belge vs sizdirip fiyat yukseltmek istiyor, gayet olagan seyler bence bunlar. Onemli olan senin buna karsi nasil pozisyon aldigin. Menajer sizdirdi diye daha cok para veriyorsan bu sefer herkes senden 3-5 ne varsa koparmak icin ayni taktigi yapar. Teklif degistirmezsen bu sefer de taraftar baskisi var transfer transfer diye.
Bence bunlar bu kadar basit konular değil, normalleştirmek de doğru değil sevgili Bora. Privileged & Confidential yazan belgen böyle sağda solda geziyorsa orada bir şeyler yanlış demektir. Ben af edersiniz de kıçı kırık oyunların alpha öncesi testlerine katıldığımda bile 3 sayfa NDA imzalıyorum, sızıntılarda yaptırımları oluyor. Koskoca Galatasaray bu kadar amatörce işler yapmamalı. Dediğin gibi zaten karşı taraf sızdırıyorsa o masadan kalkılır ama bu durum yine bu gibi evrakların sızıntısını normalleştiremez. Ben uzun süredir bu kadar çok içeriden bilgi sızan bir Galatasaray dönemi görmemiştim. Bunlar normal sızıntılar da değil, garip.

Zaha'yı gazlayan kesin olarak gazlayan oliveira ise kadro dışı bırakmak gerekiyor. Gerekirse kulüp maaşını ödeyecek ama 14 yabancı dışında kalacak. (çünkü bu adam gitmez)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt