Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.716
- 20.714
- 1.848
Digne'yi ikna etmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Digne cepte Diagne için bekletiliyorDigne'yi ikna etmek lazım
Diagne yem asıl hedef diangana.Digne cepte Diagne için bekletiliyor
Cehalet işte... kahve ağzıyla islerHocadan güzel açıklamalar gelmiş
Ne diyecekti , şu şu futbolcuları satmak istiyoruz deyip sizin gibi futbolcularımızı mı değersizleştirecekti
Sırtımda taşırım 5 verene çekmek dehlemek falan diyecek kalitede değil zaten hocamızHocadan güzel açıklamalar gelmiş
Ne diyecekti , şu şu futbolcuları satmak istiyoruz deyip sizin gibi futbolcularımızı mı değersizleştirecekti
1 olsa iyidirYönetimin içinde koç köpeği biri var ama kim?
Birisini kendisini satmış
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oliveyra diyorlarHocanın açıklamalar gayet yerinde ama Zaha'ya hızlıca gidip hocanın söylediklerini kim yetiştirdi merak konusu.
Hiç öyle gözükmüyor. 3. adam olurum yine EPL'de kalırım demiş bana kalırsa. Bir de ne imza parası, kiralık istemişiz adamı.Digne, imza parası ateşleyin diyor
Bence bunlar bu kadar basit konular değil, normalleştirmek de doğru değil sevgili Bora. Privileged & Confidential yazan belgen böyle sağda solda geziyorsa orada bir şeyler yanlış demektir. Ben af edersiniz de kıçı kırık oyunların alpha öncesi testlerine katıldığımda bile 3 sayfa NDA imzalıyorum, sızıntılarda yaptırımları oluyor. Koskoca Galatasaray bu kadar amatörce işler yapmamalı. Dediğin gibi zaten karşı taraf sızdırıyorsa o masadan kalkılır ama bu durum yine bu gibi evrakların sızıntısını normalleştiremez. Ben uzun süredir bu kadar çok içeriden bilgi sızan bir Galatasaray dönemi görmemiştim. Bunlar normal sızıntılar da değil, garip.Adam acik ve net sekilde menajerlerle calisiyor hocam, menajer sizdiriyorsa bizimkilerde bir suc yok. Menajer de belge vs sizdirip fiyat yukseltmek istiyor, gayet olagan seyler bence bunlar. Onemli olan senin buna karsi nasil pozisyon aldigin. Menajer sizdirdi diye daha cok para veriyorsan bu sefer herkes senden 3-5 ne varsa koparmak icin ayni taktigi yapar. Teklif degistirmezsen bu sefer de taraftar baskisi var transfer transfer diye.