Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YALANCI YUSUF BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN

jesus-8277047_960_720.png
Ben ne yaptim lan hedef ben miyim simdi

Öyle bilgi mi olur yav icardi listeyi gördü çok mutlu gitti. Niye davinsonla takası düşünülen herifi gördü mutlu oldu.
Altında yatan mesaj inanılmaz itici. Takımda kimi yemek isterelerse sırayla gaip garip haber çıkarttıran birileri var ve bunlardan acilen kurtulmamız gerekiyor.

Bu haber napolide kadroda düşünülmeyen ve fırsat transferi olabilecek x ismi diye söylense sorun yok ama bunların alayı cin olmadan adam çarpma işine girişmiş insanlar olmuş artık.

Zaha, kerem, berkan, nelsson, ziyech, davinson, köhn gidiyor da gidiyor.
İnce ince işliyor herifler.
Hocam yanlış anlamışsın.

Oyuncunun adını hatırlayamadı. Bir ara öyle bir söylenti çıkmış. Bir ara Sanchez ile takası konuşulan oyuncuyu ilk sırada gördü dedi. Oyuncunun adını hatırlamak için öyle söyledi.

Yani İcardi Davinson takasını gördü mutlu oldu gibi bir şey konuşulmadı.

Sol açıkta asıl mevkisi orası olan Kerem Aktürkoğlu dışında kimse kalmadı.
Barış’ı esas etkili olduğu sağ kanatta oynatmak istiyorsak sola bir adam daha almak lazım Zaha gittikten sonra

"Zaha takımla vedalaştı" haberini neden hâlâ okumadım anlam veremedim.

30 milyona 3 topçu aldılar, bonservissiz aldığımız adam en iyisi. Sokayım böyle işe
Aslında ufak gibi gözüken ama arada büyük bir fark

Bu da şu an performans olarak oyuncular arasındaki farkı gösteriyor Batshuayi sezon öncesi antrenmanlar ve 2 tane kamp dönemini çok iyi geçirdi ne Jelert ne Sara bu dönemde vardı eğer bu paraları veriyorsak bu kadar geç getirme lüksümüz yoktu.

Muslera
Jelert Davidson Hermoso Digne/Moreno
Torreira Sara
Barış Depay Kerem
M. İcardi
Lig için 2 bekten birinin hava hakimiyetinin iyi olması şart. 1'i idare edebiliriz ama 2 beki idare edemeyiz. Köhn kısmına top şişirmek dışında bir şey yapmayacaklar sezon boyunca. Jelert'e de yapabilirler. 2 bek de uzun topları indiremezse atletik olmayan Apo ve Nelsson'un orada maden bulur takımlar. Bunu kesmek lazım öncelikle.

Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben

Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi

Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu

Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda

Lig için 2 bekten birinin hava hakimiyetinin iyi olması şart. 1'i idare edebiliriz ama 2 beki idare edemeyiz. Köhn kısmına top şişirmek dışında bir şey yapmayacaklar sezon boyunca. Jelert'e de yapabilirler. 2 bek de uzun topları indiremezse atletik olmayan Apo ve Nelsson'un orada maden bulur takımlar. Bunu kesmek lazım öncelikle.

Digne kafa toplarında kötü değil
laf olsun diye yazmıştım ztn kadroyu
tmarktta boştaki kanat oyuncularına bakıcakken hermoso depay fln gördüm yazayım dedim

Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben

Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi

Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu

Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda
İnşallah tüm maçları bu şekilde yönetirler. Adil ve dürüst olsunlar yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt