- 18 Mayıs 2011
- 53.000
- 56.879
- 4.613
su wesleyi biz alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne yaptim lan hedef ben miyim simdiYALANCI YUSUF BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN
![]()
Hocam yanlış anlamışsın.Öyle bilgi mi olur yav icardi listeyi gördü çok mutlu gitti. Niye davinsonla takası düşünülen herifi gördü mutlu oldu.
Altında yatan mesaj inanılmaz itici. Takımda kimi yemek isterelerse sırayla gaip garip haber çıkarttıran birileri var ve bunlardan acilen kurtulmamız gerekiyor.
Bu haber napolide kadroda düşünülmeyen ve fırsat transferi olabilecek x ismi diye söylense sorun yok ama bunların alayı cin olmadan adam çarpma işine girişmiş insanlar olmuş artık.
Zaha, kerem, berkan, nelsson, ziyech, davinson, köhn gidiyor da gidiyor.
İnce ince işliyor herifler.
Dur Allasen!
ben fifa kadrosu yapacak kadar futbolun gerçeklerinden uzaklaşmadım maalesefSağol sen de yap bi tane ki fifa pes diyip karizmatik olayım
takılıyom yusufum nerden kopyaladıysan yanlış yazmışlarBen ne yaptim lan hedef ben miyim simdi
eee ben tahta ve çivileri hazırlamıştımtakılıyom yusufum nerden kopyaladıysan yanlış yazmışlar
kandirildiktakılıyom yusufum nerden kopyaladıysan yanlış yazmışlar
ben fifa kadrosu yapacak kadar futbolun gerçeklerinden uzaklaşmadım maalesef
Aslında ufak gibi gözüken ama arada büyük bir fark30 milyona 3 topçu aldılar, bonservissiz aldığımız adam en iyisi. Sokayım böyle işe
Lig için 2 bekten birinin hava hakimiyetinin iyi olması şart. 1'i idare edebiliriz ama 2 beki idare edemeyiz. Köhn kısmına top şişirmek dışında bir şey yapmayacaklar sezon boyunca. Jelert'e de yapabilirler. 2 bek de uzun topları indiremezse atletik olmayan Apo ve Nelsson'un orada maden bulur takımlar. Bunu kesmek lazım öncelikle.Muslera
Jelert Davidson Hermoso Digne/Moreno
Torreira Sara
Barış Depay Kerem
M. İcardi
Lig için 2 bekten birinin hava hakimiyetinin iyi olması şart. 1'i idare edebiliriz ama 2 beki idare edemeyiz. Köhn kısmına top şişirmek dışında bir şey yapmayacaklar sezon boyunca. Jelert'e de yapabilirler. 2 bek de uzun topları indiremezse atletik olmayan Apo ve Nelsson'un orada maden bulur takımlar. Bunu kesmek lazım öncelikle.
İnşallah tüm maçları bu şekilde yönetirler. Adil ve dürüst olsunlar yeter.Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben
Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi
Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu
Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda