Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben

Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi

Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu

Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda

Avrupa'da olmadığından pek dert etmiyorlar ama şu yerlerde yatmalar bizim ligin izlenilebilirliğini ciddi ölçüde öldürüyor. Şu sakatlık numarası yapanları engelleyecek bir kural getirilse futbol çok daha güzel olacak.

Keşke tff şuna bi el atsa. Topun oyunda kalma süresinin fazla olduğu maçlardaki ödüller daha fazla olsa filan. Kanser oluyorum yatan Anadolu takımı gördükçe.

Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben

Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi

Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu

Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda

Penaltı ağır karardı

Hocam gözlem yapıyor
GUm9KVlWAAAjPh1

Ali Naci Küçük: "Kerem Aktürkoğlu'nun transferi iptal olmuş değil tam tersi ivme kazanmış durumda. Dün de Spartak Moskova, Galatasaray ile anlaşma sağladı.

Karşılaşma öncesi Kerem'in menajeri Cenk Melih Yazıcı ile görüşme gerçekleştirdiler. Galatasaray bu transferden 15 milyon Euro'ya yakın bonservis kazanacak.

Kerem ve menajeri bir pazarlık halinde. Bence Kerem giderse Galatasaray onu arar."

Digne kafa toplarında kötü değil
laf olsun diye yazmıştım ztn kadroyu
tmarktta boştaki kanat oyuncularına bakıcakken hermoso depay fln gördüm yazayım dedim
Ama stoper işlerini yapamaz o.

Mukiele
Nagalo
Geertruida
Arsenal'e giden Calafiori (Profil olarak)

gibi hem bek, hem stoper işlerini bilen hızlı, atletik ve agresif bir adam şart bize. Sol ayaklı olursa daha iyi olur.

Sara’ya odedigimiz bonservis bir Turk takimi icin cok yuksek, tarihimizin en pahali transferi. 6-7 milyona ona benzer bir oyuncu alinabilirdi. Odedigimiz yuksek bonservis bedelinin altinda ezilecek bence.

Selcuk Inan’a biraz benzetiyorum. Adam eksiltmesini ve dribbling yapmasini bekleyenler var ama o tip bir oyuncu degil. Umarim sorumluluk almaktan kacinmayan bir oyuncudur.

Ali Naci Küçük: "Kerem Aktürkoğlu'nun transferi iptal olmuş değil tam tersi ivme kazanmış durumda. Dün de Spartak Moskova, Galatasaray ile anlaşma sağladı.

Karşılaşma öncesi Kerem'in menajeri Cenk Melih Yazıcı ile görüşme gerçekleştirdiler. Galatasaray bu transferden 15 milyon Euro'ya yakın bonservis kazanacak.

Kerem ve menajeri bir pazarlık halinde. Bence Kerem giderse Galatasaray onu arar."

Bayramlarda fln ararız tabi
O kadar da değil

Ali Naci Küçük: "Sol bekte Derrick Köhn gönderilirse en önemli aday; Acuna. Onun alternatifi de Alex Moreno."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt