Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Bulaşıyosuniçine sindirmek isteriz
Sonra seni gözyaşları içinde bırakınca darılıyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulaşıyosuniçine sindirmek isteriz
Beştaş maçında kötüydü ama herkez kötüydü o maç dünkü maç baya iyiydi bence müdaheleleri falan iyiydi takım genel olarak hırslıydı iyi takımda sırıtmaz gibiAcuna falan gelecekse Köhn kalsın yaw ben o kadar da kötü bulmuyorum Köhn'ü.
Okan hoca Busgets- Xavi- İniesta ikisi çalım atmıyor ama paslarıyla hat kırıyor tarzı bir şey demiş bu dediğini sanki İniesta çalım atamıyor demiş gibi servis edildi.iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.
bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?
Parali kalemler bile penalti dogru karardi der iken senin agir karar demen acaba sende mi parali kalem oldun diye dusundurtuyorYanlış değil ama ağır karardı
Evet zaman geçirmeye çalışan takımların ekmeğine yağ sürüyordu hakemler resmen , birde her faulden sonra 40,50 saniye oyuncularla konuşarak açıklama yapma gereği duyuyorlardı, bu yıl görmeyiz insBu arada dünkü hakemi baya begendim ben
Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi
Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu
Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda
her darladığımda bi mühlet köşende ağlıyorsun, foruma hava giriyorBulaşıyosun
Sonra seni gözyaşları içinde bırakınca darılıyosun
Acuna falan gelecekse Köhn kalsın yaw ben o kadar da kötü bulmuyorum Köhn'ü.
Ilgaz Çınar duyumuhaber mi var ki ? zambo fener yazıyor her yer
gülerek demiştirHocamızın icardi daha alınmamışken
Acunlara ilgileniyoruz demesi
Duyumun gsli olduğu için berk göl e söyletilmesi hakkında görüşlerini belirttiğin bir mesajın varsa okumak isterim
Az daha icardiden oluyomuşuz hocamızın dostlarına? duyum uçurması yüzünden