Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.

bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?
Okan hoca Busgets- Xavi- İniesta ikisi çalım atmıyor ama paslarıyla hat kırıyor tarzı bir şey demiş bu dediğini sanki İniesta çalım atamıyor demiş gibi servis edildi.

Bu arada dünkü hakemi baya begendim ben

Saçma sapan yerlerde faul vermedi devam ettirdi

Bize de hataya da 3-4 pozisyon var minimum, ufak müdahalelerde devam ettirdi oyunu

Umarım tff’den falan böyle bir karar çıkmıştır bu sezon, en ufak müdahalelerde oyun duruyordu önceki sezonlarda
Evet zaman geçirmeye çalışan takımların ekmeğine yağ sürüyordu hakemler resmen , birde her faulden sonra 40,50 saniye oyuncularla konuşarak açıklama yapma gereği duyuyorlardı, bu yıl görmeyiz ins

Köhn kalmalı. Hem stoper, hem bek oynayabilen boylu, atletik, hava hakimiyeti olan genç bir oyuncu alınmalı. Scouting ile bulsunlar onu da.

Yasin Özcan bu işleri yapabiliyorsa o alınmalı.

Oliveira istanbul’da kalmak istiyorsa maasinin yarisindan fazlasini yine biz oderiz. Seneye tekrar donecegi icin kurtulamayiz. Bonservisiyle avrupa’ya gonderilmeli.

Öncelikle stattaki taraftar ile takımın bağının henüz koptuğunu pek düşünmüyorum. Sosyal medya ayrı bir yer dün tribünden bakınca gayet sonuna kadar iyi desteklendi takım. Son dakika golü de çok iyi oldu. Hem golü atan oyuncu hem de taraftar için.

Sara için konuşmak erken ama adamın bizim aradığımız 8 numara olmadığı zaten gelmeden önce de belliydi. Durumlar nasıl şekillenir bilmiyorum ama 18 milyon € verip hala 8-6 numara arıyorsak sıkıntı büyük.

Yediğimiz golde yine savunma çizgisini bozan Davinson. Kendi bölgesi dışındaki topa bir özgüven ile çıkıp vurmaya çalışıyor ama o topa vurmadığın an arkaya seken her top gol pozisyonu oluyor. Belki maçta 10 hava topunun 9'unu kazandı ama biri arkaya sekince gol oluyor işte. Aynı pozisyon geçen sene hatırladığım kadarıyla içerdeki Kopenhag maçında yenilen golde de oldu. Sezon içinde daha çok böyle pozisyon verdik ama aklıma ilk golle sonuçlananlar geliyor.

Bu durumun yaşanmaması için ya Davinson bekleyecek rakipten seken topu kapmaya çalışacağız ya da orta sahaya uzun bir oyuncu transferi yapacaklar. Bana göre McTominay tam bizim aradığımız profildi. Hem oyuna tempo getirecekti hem de orta sahadaki boy dezavantajımızı kapatacaktı. Günün sonunda 18 milyon verip yine aradığımız olmayan bir profil oyuncu aldık. Hala orta saha lazım ve artık Amrabat tarzı 6 numaraya da razıyım. Torreira'yı önde preste kullanıp arkayı Amrabat tarzı bir adama verip güvende tutmalıyız.

Okan Hoca'nın basın toplantısında bahsettiği adamlar Xavi ve Sergio'ydu. İniesta nasıl denkleme girdi anladım. Hoş gerçi ben 2 sezondur açıklamalarını pek beğenmiyorum ama söylemediği şeylerden dolayı 2 maçtır gereksiz bir tepki alıyor onu da belirtelim.

Son olarak bir parantezde Köhn'e açalım. Gayet iyi maç çıkardı. İcardi ve Barış'a attığı toplar direkt asist olacak paslardı ama golle sonuçlanmadı. Rakipteki 17 mi 77 mi numarayı tam hatırlayamadım ama o elemanı 2 defa Boey gibi arkadan gelip yakaladı. Pozisyonunu bozup topu aldı. 450 bin € oynayan takımdaki tek sol bek. Ben sol bek gelmesin demem ama Köhn takımda kalmalı. Avrupa dönüşlerinde rotasyonda büyük iş yapar. Derbi maçlarda savunması aksayabilir ama özellikle içerdeki maçlarda oynadığımız oyuna uygun nadir oyunculardan birisi.

Zaten bir oyuncuya 7-8 milyon € boşuna teklif gelmez. Burada itin bir tarafına sokuluyor tıpkı Kerem gibi ama ne hikmetse sadece onlara bonservisli teklif geliyor. Dubois'e, Sergio'ya falan neden gelmiyor biraz düşünmek lazım.

Özet geçecek olursak 3-4 galibiyet ve CL'ye kalırsak takım ve taraftar tekrar özgüvenini tazeler. Şu an sezon öncesi yüklemeler yapıldığından dolayı takımın ağır oynaması bence normal. 1-1.5 ay içinde takım olarak istediğimiz tempoya ulaşacağızdır. Klasik sezon başı kabızlığı fakat yönetim kötü olunca her şey tepki çekiyor doğal olarak.

Hocamızın icardi daha alınmamışken

Acunlara ilgileniyoruz demesi

Duyumun gsli olduğu için berk göl e söyletilmesi hakkında görüşlerini belirttiğin bir mesajın varsa okumak isterim

Az daha icardiden oluyomuşuz hocamızın dostlarına? duyum uçurması yüzünden
gülerek demiştir
acun ciddiye almamıştır :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt