Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
Canım sıkılıyor bu akşam fbye saplattıracam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana yenecek akşam görürsünCanım sıkılıyor bu akşam fbye saplattıracam
Aynen katılıyorum bize hala iki yönlü ortasaha lazım.1.transfer bu olmalı.Gerçekten Zaha yerine bir sol kanat değil de bir orta saha almamız çok işimize yarar. Gerçekten oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir sol bek ve merkez orta saha almamız gerekiyor
Bizim takımda oyunun 2 yönünü de oynayabilen çok az oyuncu var. Gördüğüm kadarıyla Sara da bunu çok yapabilecek bir oyuncu değil daha çok topu kullanan, hücum tarafında varlığını gösterebilen bir oyuncu. Jelert ne kadar yapabilir bunu bilmiyoruz daha
Ama Zaha yerine başka bir sol kanat daha gelirse ne olur? Barış-Kerem ve Ziyech var elimizde hatta Yunus Akgün de burada kullanılacak anladığım kadarıyla ama bahsettiğimiz orta saha rolünde kullanabileceğimiz kimse yok
Adananin transferlerine bakmasan inanacam heAdana yenecek akşam görürsün
yanlış.Adananin transferlerine bakmasan inanacam he
Ne kadar çöp varsa toplaşmışlar kadroda adam kalmamis
Adana küme düşer bu sene
İnan renktaşım adam akıllı bir orta saha alınacaksa Köhn ün kalmasına bile razıyım o seviyeye geldim artıkAynen katılıyorum bize hala iki yönlü ortasaha lazım.1.transfer bu olmalı.
Sana tamamiyle katılıyorum sevgili Emre Ama defans ileri uç bloğunu ivedilikle geçiş oyununa cevirebilecek bir oyuncu olmadığından Okan Hocamın eli bağlı olabilirmi acaba?Torreira canımız cigrrimiz heryerde ve olmazsa olmazı mız ama onun yanında Demirbay yerine Melo olmuş olsa dediğin çok daha kolay olmazmiydi.Sara belki bu açığı kapatacak belkide kapatamayacak ama savunma yönüde kuvvetli bir oyuncu olması elzem.Demirbayda maalesef hayalet gibi.Bizr bir baskın karakter daha lazım.dün bir kez daha anladım ki iş dönüyor dolaşıyor oyun kurulumuna geliyor
bizim orta sahadaki açıklık daha top bizdeyken belli oluyor
3+7 gibi oyun kuruyoruz
sezon bitince hocanın kendisini alonso amorim motta gibş adamlarla yarıştırması lazım demiştim
city real tabiki beklemiyorum ama leverkusenin işleye işleye nasıl oyun kurup ser hücum ettiğini hocanın gece gündüz çalışması lazım
Küme düşeceklerini değiştirmez berbat bir kadroyanlış.
adana transfer yapamıyor ki?
eldekileri bile kaybedip, kimseyi alamadılar.
kadrodaki oyuncularının 5-6 tanesi dışında hepsi doğru düzgün süper lig dakikası bile olmayan adamlar.
çer çöp toplamışlar dedin diye yazdım.Küme düşeceklerini değiştirmez berbat bir kadro
rabia uzak olsun yaw. 3 aydır tatil yapıyor adam. bir tane hazırlık maçı bile oynamamış.Zahadan gelen parayı rabiota gömsünler , acunaya fitim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynene ocakta anca hazir olurrabia uzak olsun yaw. 3 aydır tatil yapıyor adam. bir tane hazırlık maçı bile oynamamış.
Transfer yapamadıklarını bilmiyordumçer çöp toplamışlar dedin diye yazdım.
rabia uzak olsun yaw. 3 aydır tatil yapıyor adam. bir tane hazırlık maçı bile oynamamış.