Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten Zaha yerine bir sol kanat değil de bir orta saha almamız çok işimize yarar. Gerçekten oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir sol bek ve merkez orta saha almamız gerekiyor

Bizim takımda oyunun 2 yönünü de oynayabilen çok az oyuncu var. Gördüğüm kadarıyla Sara da bunu çok yapabilecek bir oyuncu değil daha çok topu kullanan, hücum tarafında varlığını gösterebilen bir oyuncu. Jelert ne kadar yapabilir bunu bilmiyoruz daha

Ama Zaha yerine başka bir sol kanat daha gelirse ne olur? Barış-Kerem ve Ziyech var elimizde hatta Yunus Akgün de burada kullanılacak anladığım kadarıyla ama bahsettiğimiz orta saha rolünde kullanabileceğimiz kimse yok
Aynen katılıyorum bize hala iki yönlü ortasaha lazım.1.transfer bu olmalı.

Adananin transferlerine bakmasan inanacam he

Ne kadar çöp varsa toplaşmışlar kadroda adam kalmamis

Adana küme düşer bu sene
yanlış.

adana transfer yapamıyor ki?

eldekileri bile kaybedip, kimseyi alamadılar.

kadrodaki oyuncularının 5-6 tanesi dışında hepsi doğru düzgün süper lig dakikası bile olmayan adamlar.

dün bir kez daha anladım ki iş dönüyor dolaşıyor oyun kurulumuna geliyor

bizim orta sahadaki açıklık daha top bizdeyken belli oluyor

3+7 gibi oyun kuruyoruz

sezon bitince hocanın kendisini alonso amorim motta gibş adamlarla yarıştırması lazım demiştim

city real tabiki beklemiyorum ama leverkusenin işleye işleye nasıl oyun kurup ser hücum ettiğini hocanın gece gündüz çalışması lazım
Sana tamamiyle katılıyorum sevgili Emre Ama defans ileri uç bloğunu ivedilikle geçiş oyununa cevirebilecek bir oyuncu olmadığından Okan Hocamın eli bağlı olabilirmi acaba?Torreira canımız cigrrimiz heryerde ve olmazsa olmazı mız ama onun yanında Demirbay yerine Melo olmuş olsa dediğin çok daha kolay olmazmiydi.Sara belki bu açığı kapatacak belkide kapatamayacak ama savunma yönüde kuvvetli bir oyuncu olması elzem.Demirbayda maalesef hayalet gibi.Bizr bir baskın karakter daha lazım.

Jan-Niklas Beste'nin 8 milyon € gibi komik bir rakama Benfica yaptığını an itibari ile gördüm.

Komik diyorum çünkü Jelert ve Sara'ya verilen paradan sonra bence komik bir rakam.

Kardeşim bulan buluyor çok zor değil bu işler.

IMG_3459.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt