- 3 Haziran 2015
- 56.756
- 65.897
- 4.143
Şu şekilde oyuncu öneriyoruz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leeds Portsmouth maçı güzel, Sunderland'ın sol kanadı Jack ClarkeAttı hull city
Leeds Portsmouth maçı güzel, Sunderland'ın sol kanadı Jack Clarke![]()
![]()
kaldığı yerden, seviyorum İngiltere alt liglerini
Yayını yok Tr deKonuyu bulamadım da buraya yazayım dedim manu city maçı hangi kanalda
Cocugu olmayan anlayamazOld MakTominey had a farm
Heyya heyya hey
Cok on yargiliyiz nasil top tasimiyor dripling yapmiyor adam norwichte baya baya yapiyor adami yerin dibine gomdunuz yakinda ndombele ile kiyasalyacaksinizSara’ya odedigimiz bonservis bir Turk takimi icin cok yuksek, tarihimizin en pahali transferi. 6-7 milyona ona benzer bir oyuncu alinabilirdi. Odedigimiz yuksek bonservis bedelinin altinda ezilecek bence.
Selcuk Inan’a biraz benzetiyorum. Adam eksiltmesini ve dribbling yapmasini bekleyenler var ama o tip bir oyuncu degil. Umarim sorumluluk almaktan kacinmayan bir oyuncudur.
Dogru demis busquest ve xavi oyun kuran alan savunan adamlar calimla cok isleri yok zaten onlerinde messi ve iniesta gibi iki canavar varken bu tarz iki adami geriye koymakta dogruydu okan hocaya ciddi saldiri varOkan hoca Busgets- Xavi- İniesta ikisi çalım atmıyor ama paslarıyla hat kırıyor tarzı bir şey demiş bu dediğini sanki İniesta çalım atamıyor demiş gibi servis edildi.
Kuşlarin yorumlarini okuyup keyiflenebilirsiniz.