Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1723296244661.webp

Şu şekilde oyuncu öneriyoruz galiba

De Ligt 45+5 Milyon -> United

Yerine 25+5e Leverkusenden Tahi alacakmis Bayern.

Konuyu bulamadım da buraya yazayım dedim manu city maçı hangi kanalda

Sara’ya odedigimiz bonservis bir Turk takimi icin cok yuksek, tarihimizin en pahali transferi. 6-7 milyona ona benzer bir oyuncu alinabilirdi. Odedigimiz yuksek bonservis bedelinin altinda ezilecek bence.

Selcuk Inan’a biraz benzetiyorum. Adam eksiltmesini ve dribbling yapmasini bekleyenler var ama o tip bir oyuncu degil. Umarim sorumluluk almaktan kacinmayan bir oyuncudur.
Cok on yargiliyiz nasil top tasimiyor dripling yapmiyor adam norwichte baya baya yapiyor adami yerin dibine gomdunuz yakinda ndombele ile kiyasalyacaksiniz

Adam ciddi yetenkli bir brezilyali muazzam pas beceresi var topada iyi vuruyor

Ozellikle deplasman maclarinda ve derbilerde alan buldugunda dripling te yapar topta tasir ama asil meziyeti savunma arkasina kacan adamlara attigi oldurucu paslar

11 kisi kale onunde bekleyen rakibe karsi oyun doldur bosalta donmusken adam ne yapabilirdi
Bir sut denedi olmadi onun disinda topu dagitti ayagi duzgun ilk mac icin ciddi yeterli

Haftaya konyada 11 baslarsa yeteneklerini gorebiliriz sara fanlari dolar burasi

Okan hoca Busgets- Xavi- İniesta ikisi çalım atmıyor ama paslarıyla hat kırıyor tarzı bir şey demiş bu dediğini sanki İniesta çalım atamıyor demiş gibi servis edildi.
Dogru demis busquest ve xavi oyun kuran alan savunan adamlar calimla cok isleri yok zaten onlerinde messi ve iniesta gibi iki canavar varken bu tarz iki adami geriye koymakta dogruydu okan hocaya ciddi saldiri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt