Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sen bana niye ters yapiyon hep samicimFB tempolu baya onlari izle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bana niye ters yapiyon hep samicimFB tempolu baya onlari izle
Bizim rakibimiz yine biziz ve dengimizFB tempolu baya onlari izle
Maaşı 3 milyon seviyelerine çıkarmadıkça gitmez Kerem. Moskova çıkarır mı acaba?max ederine ulaşmış bonservis.
umarım maaşta da anlaşılır
Bu bana da çıktı geçen ya
Az gezin antu'da

Küfür ederim sana sonra yatarım içerde namusumla :-)Az gezin antu'da![]()
Bu sene Mertens ve Muslera'nın artık son senesi. Özellikle kaleci konusunda endişeliyim biz iyi yabancı kaleci bulup tutuyoruz ama o kaleciyi bulana kadar bir süre de çile çekiyoruz.Kötü olmak la temposuz olmak arasında fark var.Mesela Fb yaşı geçmiş oyunculardan kurulu bir takım Tadic Dzeko Djiku Krunic Fred gibi yabancı özellikle bu takımı bir yere kadar taşır.Bizde de var ama kadronun genelinde Jelerts Nellson Sara Yusuf Demir Köhn gibi 25 i geçmeyen yabancıların yanında Barış Kerem Berkan Yunus uzun maratonda yararanacagimiz oyuncular var.Muslera ve Mertensin önümüzdeki yıllar için yerini dolduracak oyuncuları şimdiden bulmamız lazım.
Güney Amerika ekolünden devam etmemiz lazım kaleciden.Eger isterlerse çok iyi kaleciler var.Mertensin de geçen sezon özellikle usta oyun tarzı vardı.Ancak adam kendi bile yaşlandığını söylüyor yerini doldurmamız gerekiyor.Bu sene Mertens ve Muslera'nın artık son senesi. Özellikle kaleci konusunda endişeliyim biz iyi yabancı kaleci bulup tutuyoruz ama o kaleciyi bulana kadar bir süre de çile çekiyoruz.
Kaleci olarak kim olur aklıma gelen bir isim yok olan bir isim vardı ama Juventus aldı onu da. Chelsea'de çok kaleci var oraya bakılabilir.Güney Amerika ekolünden devam etmemiz lazım kaleciden.Eger isterlerse çok iyi kaleciler var.Mertensin de geçen sezon özellikle usta oyun tarzı vardı.Ancak adam kendi bile yaşlandığını söylüyor yerini doldurmamız gerekiyor.