Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.044
- 2.902
- 1.748
Gravilon bende beğendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı 3 milyon seviyelerine çıkarmadıkça gitmez Kerem. Moskova çıkarır mı acaba?
Normalde ben satılmasın derdim ama Kerem'in tavırları sürekli gitmek istemesi sorun çıkma potansiyeli, taraftarla arasındaki bağın kopması vb. gibi nedenlerle denildiği gibi 13+2 gibi bir teklif varsa bence de gidebilir.Umarim o rakama cikarlar ustat. Kerodan cikmak iki taraf icinde en dogrusu olacak bence
Yine Uruguaylı Franco İsrael olabilir mesela.Kaleci olarak kim olur aklıma gelen bir isim yok olan bir isim vardı ama Juventus aldı onu da. Chelsea'de çok kaleci var oraya bakılabilir.
Yerine dogru profil birini koyacak miyiz onemli olan buNormalde ben satılmasın derdim ama Kerem'in tavırları sürekli gitmek istemesi sorun çıkma potansiyeli, taraftarla arasındaki bağın kopması vb. gibi nedenlerle denildiği gibi 13+2 gibi bir teklif varsa bence de gidebilir.
Saka bi yana, oraya katiliyorsan gizliden cookie internet ayarlardan olabilir.Küfür ederim sana sonra yatarım içerde namusumla :-)
Hayatımda merak edip girmişliğim bile yoktur oraya rengimSaka bi yana, oraya katiliyorsan gizliden cookie'lerden olabilir.
Benimde yok.Hayatımda merak edip girmişliğim bile yoktur oraya rengim
20m girdiEvet beyler 2 haftadır eren derdiyok gibi oynayan en neysriyi nasıl buldunuz ? Sarayı 30 dakkada linçleyenler vardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan adama bak gideceksen git kalacaksan kalMaaşı 3 milyon seviyelerine çıkarmadıkça gitmez Kerem. Moskova çıkarır mı acaba?
500 de biz verelim. Gitsin.Maaşı 3 milyon seviyelerine çıkarmadıkça gitmez Kerem. Moskova çıkarır mı acaba?