Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize, Danimarka liginde 3 sezonda gol ve asist sayısında çift hanelere ulaşan ve Danimarka milli takımında forma giyen bir oyuncuya 12 milyon euro verip transfer ediyoruz. Ne deriz? Gayet iyi transfer deriz.

Şimdi Danimarka yerine Türkiye yazın keremin bedavaya gittiğini anlarsınız

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Derrick kalırsa üzülmem, yani bana göre daha iyi de olacak, önünde ki oynayacak isim netleşsin; performansı yükselecek. Geldiği lig ve yaşı belli bu sebeple eksikleri var ama bonservisi ve maaşı belli. Sadece bir sol bek daha alınacak mı rotasyon için onu anlamayadım.

Uçan kaçan Fener'den 3-4 gömlek iyi bir ilk hafta oynadık, Bu takıma sadece güvenin çok daha iyi olacağız. Bu ligin en iyi kadrosu, en iyi teknik direktörü ve en iyi oyunu bizde son 2 sezondan daha da avantajlıyız. İlk sezon takımın belli bir ritme gelmesi 15 hafta sürmüştü ve ondan sonra kopup gitmiştik. 2. sezonda ise kiralık çok oyuncu olduğu için ve diğer transferler çok geç geldiğinden takım uyumunu sezon ortalarına doğru yakalamıştık. Bu sezon ise diğer sezonlardan çok daha hazır ve net bir kadro ile sezona başladık her şey çok daha hızlı rayına oturacak sadece birazcık sabır gösterilmesi lazım. Ben takıma çok güveniyorum açıkçası.

Ayni fikirdeyim ama sadece takim ile olmaz bu isler

Taraftar da uyanacak ve takimini destekleyecek

Takimi desteklemek yönetimi desteklemek anlamina gelmiyor

Bu oyuncular ve teknik heyet saygiyi hak ediyor

Taraftar tekrar bir bag kurdugu an da ligi götürecegiz ama umarim gec kalinmaz

üzlürüm bu arada
forumda çok eziliyor ama umudu kesmiş değilim.

bi kazımcan kadar zayıf bir topçu değil. aynı kefeye konuyor.
Bu arada Derrick kalırsa üzülmem, yani bana göre daha iyi de olacak, önünde ki oynayacak isim netleşsin; performansı yükselecek. Geldiği lig ve yaşı belli bu sebeple eksikleri var ama bonservisi ve maaşı belli. Sadece bir sol bek daha alınacak mı rotasyon için onu anlamayadım.
:hat: Benzer düşünüyoruz üstadım

IMG_5869.webp

Nöbet bitmiş!

ADS nin oyun kuran stoperi fena durmuyordu bu arada.

Mesele aslinda kim iyi oynadi degil oyun mantalitesi biz onde bastik kac tane top kazandik bugun oyuncular kullanamadi
Oyunu rakio yarisahaya yiktik uretemedik
Hergun uretemezsin hergun atamayabilirsinde

Fener oyunu yikamadi rakibe al oyna dedi
Baski kuramadi onde sadece 10 dakka filan basabildi

Oynadiklari oyun buyuk takim oyunj degil
Net Aykut kocaman futbolu fark burda istatistik cokta onemli degil

Fenerin kötü oynaması ile okan buruk övmeler ne alaka anlamadım. Sapla sapan karışmış yine burda. Dün harika top oynadık galiba başka bir paralel evrende.
Mou ya iyi hoca diyen kim var burda hatırlamıyorum. Herkes zar zor 1-0 2-1 maçlar olacak demişti zaten....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt