Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon gibi bir para girişi daha olacak demekki, Kerem ve Zahadan. Kanat+ sağ veya sol bek+orta saha gerekli. Limit mimit peşinat zart zurt bahaneleri de yok.13 Kerem desek 9 Zaha desek 22 yapıyor, zaten 2 küsür daha var diyorlardı. 24 milyon falan net para olmalı.

Gerçi ben bu limit hikayesine asla inanmıyorum, beceremedikin eş anlamlısı.
Inan bence fenerde de doldu besiktastada herkes adam satip limit acma derdinde ferdiyi satiyorlar irfancan arabistan hikayesi var
Besiktasta satacak adam yok 😊

Uçan kaçan Fener'den 3-4 gömlek iyi bir ilk hafta oynadık, Bu takıma sadece güvenin çok daha iyi olacağız. Bu ligin en iyi kadrosu, en iyi teknik direktörü ve en iyi oyunu bizde son 2 sezondan daha da avantajlıyız. İlk sezon takımın belli bir ritme gelmesi 15 hafta sürmüştü ve ondan sonra kopup gitmiştik. 2. sezonda ise kiralık çok oyuncu olduğu için ve diğer transferler çok geç geldiğinden takım uyumunu sezon ortalarına doğru yakalamıştık. Bu sezon ise diğer sezonlardan çok daha hazır ve net bir kadro ile sezona başladık her şey çok daha hızlı rayına oturacak sadece birazcık sabır gösterilmesi lazım. Ben takıma çok güveniyorum açıkçası.

fbnin transferlerine salya akıtan ahrazsaraylılar çıkmış yine ortaya zahanın attığı tripler>maximin

Bir Takimin santraforu herseyden onemlidir ben bu nesry denen vasifsizi hic begenmezdim halen begenmiyorum eger tutmazsa dzekoya kalirlarsa bu sezon fener icin cabuk biter forvetin tutmadimi gerisi yalan kim ne oynarsa oynasin

Yerine dogru profil birini koyacak miyiz onemli olan bu

Hoca oyuncu izliyorum dedi dün. rashica gibi bi profil araniyodur.
Gelebilecek çok oyuncu yok Sallai'ye gidilme ihtimali yüksek Rashica'dan önce alacağımız oyuncuydu kendisi son maçta sakatlandı. Onun dışında kadroda düşünülmeyen oyuncular Isaksen, Damsgard gibi isimlerde önerilir mutlaka.

Gomise 1 lira vermeyip 20-30 milyona patlayan bşr hata yapmıştık bu mallarda aynısını yaşayacak hele hele ferdi giderse rakip filan olamazlar

Ee Derrick kaldı, biz sol bek alacak mıyız şimdi? Hadi Wilf neredeyse gidiyor gibi, bir kanat alınır da.

Planlama ne anlamıyorum. Leo da şimdilik elde. Leo-Derrick-Jelert gibi rotasyon oldu anlık.

jk nin bile orta sahasi bizden iyi
Neyle iyi alah askina laf olsun diyemi soyluyorsunuz Al musratiyi takimina alirmisin ?
Salihi kadrona alirmisin
Semihi alip kanat oynatirmisin

Iki tane adamlari var gedson oda istikrarsiz sezonda 4 tane onemli macta oynuyor

Digeride Rafa silva nasil bizden iyi oluyor
Besiktas hocasina Toreria Demirbay Mertens Ziyech Baris alperi ver dusunmeden alir

Bazen abartiyorsunuz eger ironi yapmadiysan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt