Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Sara hayatında baskı altında oynamamış, her şey yetenek değil. Mertens yeteneğiyle değil baskıyı kaldırabilmesiyle aldırıyor maçları.

Sara’yı Mertens bölgesine koyarsak orta saha ne olacak? Önceliğimiz top kapabilen, dinamik bir orta saha olmalıydı.

Baştan beri eleştirdiğim bu zaten, bizim önceliğimiz Mertens’in yedeği değildi hele de Batshuayi için 12 milyon euro maliyete girdikten sonra.
Bu konuda %100 hemfikiriz.Onceligimiz Melo idi ama bu yola başvurdular.Hala Melo yok.Dogru ise 2 milyon limitimiz varmış.Hicbirsey bilmiyorlarsa gitsinler bedava Ndiayeyi. Alsınlar parada harcatmiyoruz bak onlara:)

Ben hiç bi zaman güvenmiyordum ziyech ve kereme bi Zahayı seviyordum bide barıştan emindim zaha bu sene iyiydi ama Okan buruk sevmedi anlaşamadı yapacak bişey yok
Zaha, Ziyech, Kerem, Bay. Geçen sezonki şampiyonlukta hepsinin ayrı ayrı payı var. Kerem ve Zaha daha çok ilk yarıdaki maçlarda, Ziyech ve Bay ligin son kısmında etkisini gösterdi ve ipten aldıkları maçlar oldu.

Yapacak bir şey vardı. Sezon bitince yapacaklardı ne yapacaklarsa, Kerem'i Zaha'yı o zaman gönderselerdi tamamdı, hatta Ziyech'i. Ama sezon başlarken değil. Şimdi komple sol tarafı satmaktan bahsediliyor. Bu motivasyon ile bu oyuncuları lige başlatıyorsun, biri 7 milyon euro maaş alıyor, diğeri 3 aydır ayrılmak istiyor ve takım kaptanı.

Planlamaya bak şampiyonluk satma planı anca böyle işler.

laporte'a gerek yok, hermoso işimizi görür. beşiktaş'a transfer savaşı kaybetmiş oluruz hem bayağıdır yapmıyoduk

Metehan Baltaci Japon kamikaze uçağı gibi hareketleri olmasa fena bir stoper değil aslinda

@G. Can Özfiliz Hocam floryada antrenmanı gören bi konumdaysan allah rızası için bak allahın adını verdim eline bi megafon al okan olur irfan olur aliyğit olur cenk olur fadıl olur x olur y olur

Bunlardan birini gscye davet et de yol yordam gösterelim yoksa perişan olacaz tüm yapılanlar akıl tutulması birilerinin müdahale etmesi lazım
Bi pankarta bir şeyler yazabilirim ve çatı katına asarım. Kesin görürler zaten

k.ayhan nelson-sançez yedekler gerekirse

bardakcıyı bu takımdan şutlamak yapılacak en mantıklı işlerden biri şu an. max hızı 10 km olan, sıfır kademe anlayışlı beli dönmeyen degaj diken stoper as oyuncu olamaz bu takımda, olmamalı

bardakcı, köhn, aktürkoğlu, akgün
bu adamların işi yok gsde.

zaha konusunda forum geneline katılmıyorum, verim alamamaktan buruk sorumlu
adam 10 gol atmış 3 maç tek başına kazandırmış, bu adamdan verim alacaksın hocayım diosan

takımın dengesi kayık çünkü bek ve os transferi yapmadılar, jelert'i görecez işte. ama köhn'le katiyen olmaz
Bence saydığın 3 isim ile sezona girersek büyük patlarız. En az 50 maç oynayacağız.

Davinson üst üstte oynayınca geçen sezon hemen adeleden patladı. 10 maç net kaçırdı.

Kaan stoper falan değil bu artık net bir şekilde ortaya çıktı bence.

Nelsson - Davinson ile sezon bitmez. En fazla Metehan'ı rotasyona sokarız onun da ne katkı vereceği belli değil.

Zaha ve diğer oyuncular hakkında aynı düşünmüyoruz. Hoca ile alakası yok bence. Zaha bu saatten sonra max. takımın en ucunda oynar. Kanat falan oynayamaz. 12 milyon € Bats'ı aldığın bir durumda da Zaha'yı artık tutmanın bir anlamı yok.

Jelert ve Sara zaten kapalı kutu. İnşallah onlar iyi bir ritim yakalarsa biraz düzene gireriz yoksa büyük s.çtık.

Napalım abi onlar isteyince 8 mi verelim bizde pazarlıktır bu herşeyin bir bedeli ederi var
Tabiki pazarlık yapacaksın. Ama 1 m için oyuncu da kaptirilmaz bu piyasada yabancı olunca istediklerini veriyoruz türk olunca cingen pazarlığı. Sen zaten oyuncuyu begenmediysen başta direk ilgilenmezsin olur biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt