Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Muslera
Bissaka sançez laporte jelert
Sağ iç-toreira-sara
Barış-icardi-yardırankanat
Bissaka sançez laporte jelert
Sağ iç-toreira-sara
Barış-icardi-yardırankanat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cirkin ve işsiz oğluna dügünlerde en güzel kızları ayarlamaya çalışan iyi gönüllü anne gibi bir öneri olmuşdavinson laporte savunması???
Bu konuda %100 hemfikiriz.Onceligimiz Melo idi ama bu yola başvurdular.Hala Melo yok.Dogru ise 2 milyon limitimiz varmış.Hicbirsey bilmiyorlarsa gitsinler bedava Ndiayeyi. Alsınlar parada harcatmiyoruz bak onlaraHocam Sara hayatında baskı altında oynamamış, her şey yetenek değil. Mertens yeteneğiyle değil baskıyı kaldırabilmesiyle aldırıyor maçları.
Sara’yı Mertens bölgesine koyarsak orta saha ne olacak? Önceliğimiz top kapabilen, dinamik bir orta saha olmalıydı.
Baştan beri eleştirdiğim bu zaten, bizim önceliğimiz Mertens’in yedeği değildi hele de Batshuayi için 12 milyon euro maliyete girdikten sonra.
Zaha, Ziyech, Kerem, Bay. Geçen sezonki şampiyonlukta hepsinin ayrı ayrı payı var. Kerem ve Zaha daha çok ilk yarıdaki maçlarda, Ziyech ve Bay ligin son kısmında etkisini gösterdi ve ipten aldıkları maçlar oldu.Ben hiç bi zaman güvenmiyordum ziyech ve kereme bi Zahayı seviyordum bide barıştan emindim zaha bu sene iyiydi ama Okan buruk sevmedi anlaşamadı yapacak bişey yok
Katılmamın mümkünatı yokAhmetcan Kaplan malının ederi 3 m euro. Emin daha iyi stoperdi.
Bi pankarta bir şeyler yazabilirim ve çatı katına asarım. Kesin görürler zaten@G. Can Özfiliz Hocam floryada antrenmanı gören bi konumdaysan allah rızası için bak allahın adını verdim eline bi megafon al okan olur irfan olur aliyğit olur cenk olur fadıl olur x olur y olur
Bunlardan birini gscye davet et de yol yordam gösterelim yoksa perişan olacaz tüm yapılanlar akıl tutulması birilerinin müdahale etmesi lazım
Bence saydığın 3 isim ile sezona girersek büyük patlarız. En az 50 maç oynayacağız.k.ayhan nelson-sançez yedekler gerekirse
bardakcıyı bu takımdan şutlamak yapılacak en mantıklı işlerden biri şu an. max hızı 10 km olan, sıfır kademe anlayışlı beli dönmeyen degaj diken stoper as oyuncu olamaz bu takımda, olmamalı
bardakcı, köhn, aktürkoğlu, akgün
bu adamların işi yok gsde.
zaha konusunda forum geneline katılmıyorum, verim alamamaktan buruk sorumlu
adam 10 gol atmış 3 maç tek başına kazandırmış, bu adamdan verim alacaksın hocayım diosan
takımın dengesi kayık çünkü bek ve os transferi yapmadılar, jelert'i görecez işte. ama köhn'le katiyen olmaz
Bu kadar rezilliğin üst üste gelmesi normal değil içeride acayip işler dönüyor belliki sezon bittikten sonra hepsi çikar ortaya.Sezon başlamadan 2 senedir olmadığı kadar skandal oldu, sezon içinde neler olacak acaba.
Emin’i Ajax’a, o herifi bize koyKatılmamın mümkünatı yok
Galatasarayımız içinBi pankarta bir şeyler yazabilirim ve çatı katına asarım. Kesin görürler zaten
Cirkin ve işsiz oğluna dügünlerde en güzel kızları ayarlamaya çalışan iyi gönüllü anne gibi bir öneri olmuş
ah be kardeşim neler yaşadın sen böyle
Tabiki pazarlık yapacaksın. Ama 1 m için oyuncu da kaptirilmaz bu piyasada yabancı olunca istediklerini veriyoruz türk olunca cingen pazarlığı. Sen zaten oyuncuyu begenmediysen başta direk ilgilenmezsin olur biter.Napalım abi onlar isteyince 8 mi verelim bizde pazarlıktır bu herşeyin bir bedeli ederi var