Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Abdülkerim ve Zaha için Arabistan'dan teklifler var."

Hocam davranışı savunmuyorum daha sonra nasıl birbpsikolojide yaptığını fark eder özür diler belki bilemem. Ancak yerine isim yerli bulmalıyız diye düşünüyorum şu durumda bile 14 oluyor . Ha şu olur zaha nin yerine gelen oyuncu 11 oynar. Yedeği olmaz gibi
Bunun affı falan yok. Bu adamın karakteri sıkıntılı, aylardir aynı tripleri atıp sorun çıkarıyor. Kim ki bu da sürekli alttan alıp şımartıyoruz. Saygısızlık yaptığı okan onun yüzübden zaha ile arayı bozdu aylarca oynatmadı zahayı. Yaptığı vefasızlıga bak

Haluk Yürekli: "Abdülkerim'in yüksek maaş teklifi kafasını karıştırmış gözüküyor."

Haluk Yürekli: "Zaha'nın Arabistan'a çok sıcak bakmadığı bilgileri var."

Barış sol kanatta oynayabiliyor desek Ziyech + Yunus var en kötü ihtimal 1 sol kanat daha lazım.
aslında b.alper haricinde bütün kanatlarımızda maraz var.
sezonu baştan sonra götürür diyebileceğimiz tek adam barış alper ki o da geçen sene ilk 11 oyuncusuna dönüştü.

Olm iki günde takım dağıldı anasını satayim ağustosun başında böyle bir benzer olay hatırlamıyorum Gs tarihinde

Haluk Yürekli:''Abdülkerim'e Arabistan'dan teklif var.Abdülkerim'in kafası karıştı bu tekliften dolayı.''

Haklı ya da haksız (haksiz bu arada) Keremle Galatasaray’ın alakası kalmasın.

Yerliymiş, baslarim yerlisine. Biz seni Messi olabilir diye senelerce destekledik. Kendini zerre gelistirmedigin gibi, ota boka tepki.

10 milyonu getir, ne halt yiyosan ye. Getiremiyosan da PAF’da surun.

Haluk Yürekli: "Kerem soyunma odasında bir daha bu takımında oynayanın a.... ..... diyor."
Bu adamı gram sevmiyorum sevmediğim içinde mutluyum sinsi bi adam dedim barışla küs zahaya kindar böyle adamlar kendini kulüpten yukarıda görür bütün huzuru bozar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt