Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun affı falan yok. Bu adamın karakteri sıkıntılı, aylardir aynı tripleri atıp sorun çıkarıyor. Kim ki bu da sürekli alttan alıp şımartıyoruz. Saygısızlık yaptığı okan onun yüzübden zaha ile arayı bozdu aylarca oynatmadı zahayı. Yaptığı vefasızlıga bakHocam davranışı savunmuyorum daha sonra nasıl birbpsikolojide yaptığını fark eder özür diler belki bilemem. Ancak yerine isim yerli bulmalıyız diye düşünüyorum şu durumda bile 14 oluyor . Ha şu olur zaha nin yerine gelen oyuncu 11 oynar. Yedeği olmaz gibi
böyle bir yalan haber olmaz renktaş, doğrudur.Haber yalansa bizim Anasayfa dan derhal aciklama gelmeli.
Bütün kulüp birleşti 1 senedir tripkolik keremin gönlünü hoş etmeye çalışıyoruz. Gönder kurtul yetti be.Herkes olumsuz bakıyor ama herşey halı altına süpürülmüş resmen. Kangrenleri kesip at huzur gelsin takıma
aslında b.alper haricinde bütün kanatlarımızda maraz var.Barış sol kanatta oynayabiliyor desek Ziyech + Yunus var en kötü ihtimal 1 sol kanat daha lazım.
2 fbli birbirine gırmısirfan sarlaoglu nun üzerine yürüdü diyor
yalansa zaten yalanlanir
dogruysa farkli hadiseler konusulur

sabah konuştuk dedi demin
Bu adamı gram sevmiyorum sevmediğim içinde mutluyum sinsi bi adam dedim barışla küs zahaya kindar böyle adamlar kendini kulüpten yukarıda görür bütün huzuru bozarHaluk Yürekli: "Kerem soyunma odasında bir daha bu takımında oynayanın a.... ..... diyor."
30 milyonluk bek önündeki kanat beki ikilemesine rağmen madara olduAsistlerde kiz ferdi
Arabistanda CoD MoD yasaktır o yüzden gitmek istemiyordur muhtemelenzaha Türkiyeye alısamadı
araplara giderse adam hayata küser
gerci sürekli evde oyun oynuyor