Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Durum böyleyse çok sıkıntı.
DÖ sürekli FT yi çağırıp durması alt yapısını hazırlamak içindi belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem açıklama yapmış ama açıklamasında bile orada bi sorun olduğu belli oluyor bak abi Kerem gitsin demiyorum asla ama takımın iç huzurunu kaçıran bişey var bu durum hallolmalı biran önceSoyunma odasında olur böyle şeyler.
Hagi bile zamanında olay çıkardı kesik yedi.
Melo rierayı dövdü olay halloldu
Futbolcu bu adrenalinle her şey olur ağızdan her şey çıkar.
Gönderceksen yine gönder keremi ama itibarsızlaştırma.
Bu olayı bu kadar büyütmek, sanki ilk defa oluyormuş gibi şişirmek net kötü niyet habercilik falan değil.
ülke bu haldeyken bunlar moralini mi düzeltiyor
Niye aklıma soktun şimdi Kemalim?? Bu ihtimali düşünmekten geceleri uyuyabileceğimi sanmıyorum…Terim Zaha yi adam eder mi diye düsünmeye baslandi bile
Onurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:Niye aklıma soktun şimi Kemalim?? Bu ihtimali düşünmekten geceleri uyuyabileceğimi sanmıyorum…
Yok sorun kesin var zaten, yeni bir şey de değil.Kerem açıklama yapmış ama açıklamasında bile orada bi sorun olduğu belli oluyor bak abi Kerem gitsin demiyorum asla ama takımın iç huzurunu kaçıran bişey var bu durum hallolmalı biran önce
Aksine Fatih hoca zaha gibi adamları sever uğraşır zahayı at gibi yapardı vallaha maksimum performansı alırdıOnurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:
Icardi - kadro disi kalirdi
Ziyech - Aile dostu olurdu
Mertens - Ciro'nun yanaklarini minciklardi, Oyuncuyla Italyanca konusup hava atardi
Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Kerem - tekrar sahlanirdi
Zaha - Kadro disi kalirdi
Baris - kacip kendisini kurtarirdi ardindan FT tarafindan silinirdi
Kerem Demirbay - Cok severdi
Hoşgeldin ilk 4e girme yarışıOnurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:
Mertens - Ciro'nun yanaklarini minciklardi, Oyuncuyla Italyanca konusup hava atardi
Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Zaha 1 aya baba demeye başlardıOnurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:
Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi