Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acilen takıma sahip çıkacak bir yönetici lazım

okan hoca terim gibi tek başına bu işlerin altından kalkamayabilir

İki sene şampiyon olan hoca ilk tokezleyisinde böyle şeyler ortaya çıkıyorsa bir de yabancı td varken takımın başındaki baskıyı düşünün.

Soyunma odasında olur böyle şeyler.
Hagi bile zamanında olay çıkardı kesik yedi.
Melo rierayı dövdü olay halloldu
Futbolcu bu adrenalinle her şey olur ağızdan her şey çıkar.
Gönderceksen yine gönder keremi ama itibarsızlaştırma.
Bu olayı bu kadar büyütmek, sanki ilk defa oluyormuş gibi şişirmek net kötü niyet habercilik falan değil.

Soyunma odasında olur böyle şeyler.
Hagi bile zamanında olay çıkardı kesik yedi.
Melo rierayı dövdü olay halloldu
Futbolcu bu adrenalinle her şey olur ağızdan her şey çıkar.
Gönderceksen yine gönder keremi ama itibarsızlaştırma.
Bu olayı bu kadar büyütmek, sanki ilk defa oluyormuş gibi şişirmek net kötü niyet habercilik falan değil.
Kerem açıklama yapmış ama açıklamasında bile orada bi sorun olduğu belli oluyor bak abi Kerem gitsin demiyorum asla ama takımın iç huzurunu kaçıran bişey var bu durum hallolmalı biran önce

Durum böyleyse çok sıkıntı.

En başından beri söylüyorum. Amaçları Okan Buruk u istifa ettirmek ya da başarısızlıkta göndermek ve asıl amaç Terim i getirmek. Hocaya planlı bir kumpas kuruluyor ve buna bazı oyuncularda alet ediliyor.

1723010812813.webp
1723010824111.webp
1723010838169.webp

Niye aklıma soktun şimi Kemalim?? Bu ihtimali düşünmekten geceleri uyuyabileceğimi sanmıyorum…
Onurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:

Icardi - kadro disi kalirdi
Ziyech - Aile dostu olurdu
Mertens - Ciro'nun yanaklarini minciklardi, Oyuncuyla Italyanca konusup hava atardi
Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Kerem - tekrar sahlanirdi
Zaha - Kadro disi kalirdi
Baris - kacip kendisini kurtarirdi ardindan FT tarafindan silinirdi
Kerem Demirbay - Cok severdi

Kerem açıklama yapmış ama açıklamasında bile orada bi sorun olduğu belli oluyor bak abi Kerem gitsin demiyorum asla ama takımın iç huzurunu kaçıran bişey var bu durum hallolmalı biran önce
Yok sorun kesin var zaten, yeni bir şey de değil.
Ama futbolcuyu a küfür etti, su şişesi tekmeledi vs diye abartarak taraftarın önüne atma.
Bu gün takımdaki 30 futbolcuya sorsan 29u ben niye ilk 11 çıkmıyorum der, birinin de futbol oynamaya niyeti yoktur zaten.
Futbolcunun yetenekli yeteneksiz egosu oluyor.
Taraftar zaten kerem konusunda mimli şimdi nasıl oynatacaksın arenada ilk pas hatasında bitti zaten.
Bir sürü takımda bir sürü futbolcu gitmek istiyor, sonra kulüp için şartlar oluşmuyor, satmıyor.
Futbolcuda topunu oynamaya devam ediyor.
Bizde bir futbolcu gitmek istedi mi hemen bir kaos hemen bizi istemeyeni biz de istemeyiz durumu.
20 yaşındaki altyapı bebesini hazırlık maçlarında oynatamadık ya gitmek istiyor diye.
Kulübün ağırlığını yerlere düşürdüler.

Onurum gecenlerde bunu düsünmüstüm Terim takimin basina gecseydi hangi oyunculara nasil davranirdi diye söyle bir kanaat'a vardim mesela:

Mertens - Ciro'nun yanaklarini minciklardi, Oyuncuyla Italyanca konusup hava atardi
Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Aksine Fatih hoca zaha gibi adamları sever uğraşır zahayı at gibi yapardı vallaha maksimum performansı alırdı

Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Hoşgeldin ilk 4e girme yarışı

magiruscu agabey transfere karismamak suretiyle derhal ve katiyen florya ya inmeli

Köhn - sutlanirdi
Davinson - Cok severdi
Zaha 1 aya baba demeye başlardı

Icardi soyismini Terim olarak değiştirirdi

FT’nin farklı bir etkisi var insanlar üzerinde, Diagne bile baba diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt