Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Digne önündeki adamı da yükseltir, ciddi iyi bir oyuncu, seviyesinin altında bir kariyeri oldu. Tempolu da ama her şey tempo değildir hep söylüyorum, doğru yerde olmak, doğru pası atmaktır futbolda fark yaratan.

Kesinlikle alınmalı hatta devamında Köhn de rotasyonda kalabilir çok sorun değil Dubois giderse, çift taraflı bir bek gelmeyecekse.

Şu an bitmiş olmalıydı bu transfer.
Haberi yapan Fransız kaynak Derrick ile rekabet edebilecek kiralık bir isim olarak düşündüğümüzü söylemiş. Belli ki bir iki güne bitebilir transfer eğer anlaşma zemini yakınsa, yani Derrick satışı beklenmeyecek haberin içeriğine göre.

Digne kiralık bile olsa gelmeli mariano etkisi yapabilecek adam sol bek sıkıntısını çözer köhn gitmese de alınmalı köhn yedeği olur

Haberi yapan Fransız kaynak Derrick ile rekabet edebilecek kiralık bir isim olarak düşündüğümüzü söylemiş. Belli ki bir iki güne bitebilir transfer eğer anlaşma zemini yakınsa, yani Derrick satışı beklenmeyecek haberin içeriğine göre.
köhnle girdiği rekabeti kaybedecek tek adam

1723023474281.webp

Eğer Digne gelirse Köhn ve Dubois ile yollar ayrılıp bir tane de sağ bek alınabilir diye düşünüyorum. Jelert zaten iki mevkiyi de oynuyor.

Son düzenleme:
Digne in Dubois out, Kohn yedeğe. Oliviera out ortaya Torreira'nın yanına 6 numara. Önlerinde Sara, Mertens rotasyona. Gidenlere bağlı olarak sol stoper ve sol açık lazım. Bütün bunları yapmalarını bu yönetimden beklemiyorum ama en azından Digne ile 6 numara operasyonu iyi olurdu.

Fransa dan 1-2m a 20 yasinda melez sol bek alip, boey gibi tutmasi icin dua edelim

50/50 sans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt